Obavijesti

Sport

Komentari 41

Napoli pregazio 'nerazzurre', Ranieri zaradio isključenje

Napoli  pregazio 'nerazzurre', Ranieri zaradio isključenje
9

Inter je na Meazzi dočekao Napoli koji je na teškom gostovanju odnio uvjerljivu pobjedu. Momčad Waltera Mazzarrija u 6. kolu Serije A s 3-0 svladala je Inter

VIDEO

Napoli je na gostovanju kod Intera 'pomeo' domaćine s terena s visokih 3-0. Mazzarrijeva momčad na Giuseppe Meazzi uzela je sva tri boda i zasjela na čelo Serie A.

Obje su momčadi na početku susreta pokazale da žele pobjedu. Šanse su se izmjenjivale na obje strane, a nizali su se i žuti kartoni. Upravo zbog drugog žutog Inter je ostao s desetoricom igrača nakon isključenja Obija.

Gostima je dosuđen jedanaesterac u 43. minuti kojeg Marek Hamšik nije relizirao. Julio Cesar obranio je njegov udarac no na odbijenu loptu natrčao je Campagnaro koji je zabio za 1-0 Napolija.

Nastavak je počeo i dalje s napetostima i prigovorima sucu Rocchiju zbog čeka je isključen već u prvoj minuti drugog poluvremena i trener Intera Ranieri.

Desetak minuta kasnije Napoli je postigao i drugi gol. Cesara je ovog puta uspio svladati Di Maggio.

Treći pogodak za goste zabio je Marek Hamšik iskupivši se tako za jedanaesterac kojeg mu je golman Intera obranio u prvom poluvremenu. Hamsik je tukao posred kaznenog prostora i njegov je udarac završio u mreži.

U posljednjih nekoliko minuta sučeve nadoknade Inter je očajnički tražio gol no niti jedan pokušaj nije završio u golu Napolija.

Napoli je vrlo brzo ušutkao entuzijazam 'nerazzurra' nakon pobjede prošlog kola, prve u prvenstvu. Ranieriju koji je tek zasjeo na klupu Intera ovo je težak udarac od jednog od izravnih rivala i vrlo ozbiljnih pretendenata na naslov prvaka ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao