Obavijesti

Sport

Komentari 28

Napoli se vratio na 2. mjesto, 'fenjeraš' Verona srušio Juve

Napoli se vratio na 2. mjesto, 'fenjeraš' Verona srušio Juve
1

Prvak Juventus prekinuo je veliki niz u Serie A porazom kod otpisanog Hellasa u Veroni, prvim nakon 26 utakmica. Napoli je slavio kod Torina i vratio se na drugo mjesto Serie A

VIDEO

Samo osam sati Roma je boravila na drugom mjestu Serie A nakon pobjede protiv Chieva. Na to se mjesto vratio Napoli slavljem 2-1 kod Torina u pretposljednjem, 37. kolu talijanskog nogometnog prvenstva.

Napolitanci su krenuli uraganski i nakon 20 minuta vodili 2-0 golovima Gonzala Higuaína i Joséa Callejóna, a domaćini su u nastavku samo uspjeli smanjiti na konačnih 2-1 preko Brune Peresa u 66. minuti. U samoj završnici ostali su i s desetoricom zbog drugog žutog kartona Giuseppea Vivesa u 93. minuti.

Ivan Strinić s klupe je pratio pobjedu nebeskoplavih koji imaju dva boda više od Rome i u posljednjem kolu 14. svibnja protiv Frosinonea, koji se u nedjelju oprostio od prvoligaškog nogometa za sljedeću sezonu porazom protiv Sassuola, potreban im je barem bod kako bi obranili drugo mjesto i izravan plasman u Ligu prvaka pod uvjetom da Roma ne pobijedi Milan na San Siru s četiri gola razlike.

Juventus je mislima odavno na finalu Talijanskog kupa protiv Milana 21. svibnja jer je osigurao naslov, ali njegovim navijačima teško će se svidjeti prekid niza od 26 utakmica bez poraza u prvenstvu, i to kod posljednjeplasirane Verone (2-1) koja je putnik za Serie B.

Hellas je na svom stadionu golovima penalom Luce Tonija u 34. te golom Federica Vivianija u 55. minuti imao dostojan oproštaj od svojih navijača, koji su prisustvovali posljednjoj utakmici veterana Tonija za svoj klub. Nakon što je Alex Sandro dobio drugi žuti karton u 92. minuti, Paulo Dybala iz penala u 95. postavio je konačnih 2-1.

Ante Rebić i Mario Mandžukić nisu nastupili za svoje momčadi zbog akumuliranih kartona.

Ostanak u elitnom razredu ranije u nedjelju osigurao je Udinese naših Stipe Perice i Andrije Balića zahvaljujući remiju 1-1 kod Atalante. Iznad crte je i Jajalov Palermo koji je izborio 0-0 kod Fiorentine, dok je bod ispod u opasnoj zoni ostao Bubnjićev Carpi nakon poraza od Lazija 3-1 unatoč dvama crvenim kartonima rimskog kluba.

Serie A, 37. kolo:

  • Roma - Chievo Verona 3-0
  • Sampdoria - Genoa 0-3
  • Carpi - Lazio 1-3
  • Fiorentina - Palermo 0-0
  • Frosinone - Sassuolo 0-1
  • Atalanta - Udinese 1-1
  • Torino - Napoli 1-2
  • Hellas Verona - Juventus 2-1
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući