Sport

Komentari 1

'Napravili smo velik dio posla, prvi put u zadnjih godinu dana'

'Napravili smo velik dio posla, prvi put u zadnjih godinu dana'

Slijedi nam finalni dio priprema koji ćemo odraditi u Zagrebu s američkom reprezentacijom. Vjerujem da ćemo u ovo kratko vrijeme uspjeti napraviti sve kako bismo spremni otišli u Rotterdam, rekao je Ivica Tucak, izbornik vaterpolske reprezentacije

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odradila je u utorak posljednji trening riječkog dijela priprema te odlazi na tri dana odmora. Ponovno okupljanje očekuje je 5. veljače u Zagrebu, gdje slijedi finalni dio uigravanja za kvalifikacijski turnir u Rotterdamu za Olimpijske igre od 14. do 21. veljače.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Smatram da smo odradili veliki dio posla, vidljiv je angažman cijelog tima. Ovo su nam prve kvalitetno odrađene priprema u posljednjih godinu dana što je odmah i vidljivo. Sasvim je drugačija situacija nego u Debrecenu. Slijedi nam finalni dio priprema koji ćemo odraditi u Zagrebu s američkom reprezentacijom. Vjerujem da ćemo u ovo kratko vrijeme uspjeti napraviti sve kako bismo spremni otišli na ono što je najvažnije u ovom trenutku, a to je Rotterdam - rekao je Ivica Tucak, izbornik reprezentacije.

Američka reprezentacija u Zagreb dolazi 5. veljače, gdje će s hrvatskom reprezentacijom odigrati dvije prijateljske utakmice 6. i 7. veljače u 19 sati, a koje će se moći pratiti na Planet sport televiziji i društvenim kanalima HVS-a.

U Zagreb su pozvani sljedeći igrači, od kojih će izbornik Tucak tek po završetku priprema odlučiti tko odlazi u Rotterdam:

VRATARI:
1. Marko Bijač (Pro Recco)
2. Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje)
3. Ivan Marcelić (Mladost)

CENTRI
4. Josip Vrlić (Mladost)
5. Luka Lončar (Jug Adriatic osiguranje)
6. Nikša Dobud (Pro Recco)

BRANIČI:
7. Andro Bušlje (Mladost)
8. Marko Macan (Waspo 98 Hannover)
9. Rino Burić (Jadran Split)
10. Hrvoje Benić (Jug Adriatic osiguranje)
11. Marko Žuvela (Jug Adriatic osiguranje)

VANJSKI IGRAČI:
12. Lovre Miloš (Mladost)
13. Maro Joković (Brescia)
14. Xavi Garcia (Jug Adriatic osiguranje)
15. Luka Bukić (Mladost)
16. Loren Fatović (Jug Adriatic osiguranje)
17. Ante Vukičević (Marseille)
18. Franko Lazić (Mladost)