Sport

Komentari 5

'Naravno da je Dinamo bio loš protiv nas jer smo mi bili dobri'

'Naravno da je Dinamo bio loš protiv nas jer smo mi bili dobri'

Osijek je dosta promijenio ekipu, ali ja bih rekao da su zapravo dosta osvježili ekipu. Neke igrače su dobro utržili, općenito su dobro poslovali. Bit će to zahtjevna utakmica, rekao je trener 'farmaceuta'

Najbitnije u svemu u utakmici s Dinamom je da smo podigli samopouzdanje. Jedino što želimo je da tako bude i sutra, da budemo još malo opasniji i da se prezentiramo na pravi način. Na kraju krajeva, da onda od toga imamo i bodovne koristi, započeo je Zoran Zekić najavu gostovanja kod Osijeka.

Slaven Belupo u 21. kolu Supersport HNL-a od 17 sati i 10 minuta gostuje na Gradskom vrtu kod Osijeka. 'Farmaceuti' dolaze nakon remija s Dinamom (1-1), dok se Osječani vraćaju na domaći teren nakon poraza kod Lokomotive (1-0). 

- Naša utakmica protiv Dinama je bila dobra, ali potencira se da je Dinamo loš. Naravno da je Dinamo bio loš, jer smo mi dobro igrali. Stajali smo blizu, bili smo agresivni, na kraju krajeva mogli smo ih kazniti.

Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

U prvom dijelu prvenstva Osječani su 4-0 slavili u Koprivnici, a na Gradskom vrtu bilo je 0-0. 

- Osijek je dosta promijenio ekipu, ali ja bih rekao da su zapravo dosta osvježili ekipu. Neke igrače su dobro utržili, općenito su dobro poslovali. Bit će to zahtjevna utakmica, ali mene najviše zanima kako ćemo se mi postaviti - pa se osvrnuo i na svoju momčad:

- Hoće li biti promjena kod nas? Taktičke zamisli uvijek postoje, često se prilagođavamo drugim ekipama, s tim nisam najsretniji, ali takva je situacija. Siguran sam da, kako god da istrčimo, nije bitan sustav ni sastav, nego energija s kojom ćemo ući u utakmicu.

Najčitaniji članci