Obavijesti

Sport

Komentari 11

Naš Hajduk ima novo vodstvo i novi cilj 100.000 članova u '23

Naš Hajduk ima novo vodstvo i novi cilj 100.000 članova u '23
7

Saziv novog Upravnog odbora udruge Naš Hajduk čine predsjednik Dino Marković, tajnik Tomislav Milardović te članovi Upravnog odbora Miran Sušac, Daniel Grbić i Ante Bakalić.

VIDEO

Na fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, simbolično je u 19:50 sati započela skupština Udruge Naš Hajduk. Članovi su usvojili planove za sljedeću godinu, izmijenili cijenu članarine na 20 eura te odabrali novi Upravni odbor Našeg Hajduka.

Pokretanje videa...

Navijači prije derbija Dinamo Hajduk 00:35
Hajduk ima novi Nadzorni odbor
Hajduk ima novi Nadzorni odbor

Posljednje četiri godine za Naš Hajduk bile su iznimno uspješne, a ostvareni su sjajni rezultati. Postavljen je novi rekord od 90 000 članova, prikupljeno je više od dvadeset milijuna kuna donacija, osnovana je Hajdučka zajednica, a 2018. i 2022. godine organizirani su i demokratski izbori za Nadzorni odbor Hajduka. Ono najvažnije, osiguran je kontrolni paket dionica Hajduka koji sada iznosi 30,12 %. Na početku skupštine prisutnim članovima obratio se predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić koji je obavljao dužnost od 2018. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hvala svima šta ste nas pokretali kritičkim promišljanjima, ohrabrivali kroz ovo putovanje, poticali da budemo još uporniji, da tražimo i očekujemo više i od nas i od Hajduka. Svaki razgovor s vama, na tribini, na sastancima, u prolazu, sve je to oblikovalo naše ciljeve i planove, a odluke smo donosili u želji da naši potezi vjerno prezentiraju svakog člana Hajduka. Zbog toga smo trebali razmišljat izvan nametnutih okvira i djelovat dostojno imena svih naših prijatelja i suputnika koji su nam pružili povjerenje. Za svu našu braću koja su prerano otišla i za sve anonimne ruke koje su nam pomogle na ovom putu. Iskreno hvala. Dragi prijatelji koji ste bili uz nas svakog dana svih ovih godina, prepoznat ćete se, vama zahvaljujem na svakoj žustroj diskusiji, širenju vidika, srčanim stavovima, razumijevanju, podršci i vremenu koje ste dostojanstveno i hrabro odvojili za Naš Hajduk. Vi ste veliki onoliko koliko ste i skromni, neopisivo puno. Posebno zato što vam nije bitno da se zna tko ste, bila je čast biti u službi vas i najvećeg pokreta u Hrvatskoj i šire. Budućem Upravnom odboru želim sretan nastavak rada, puno novih uspjeha i dobar vjetar u leđa, uz bezrezervnu podršku! Dug život Hajduku i ultrasima, vidimo se na Sjeveru -  zahvalio se svima koji su utkali dio sebe u priču oko navijačkog Hajduka predsjednik Našeg Hajduka posljednje četiri godine Toni Baletić.

Svi članovi Upravnog odbora koji su od 2018. godine na toj funkciji, zahvalili su članovima što su na svakom koraku bili podrška u radu i zbog kojih su ostvareni svi ciljevi postavljeni prije četiri godine. Nakon zahvale starome, članovi su odabrali novi saziv Upravnog odbora koji će nastaviti provoditi projekte koji su u tijeku. Saziv novog Upravnog odbora čine predsjednik Dino Marković, tajnik Tomislav Milardović te članovi Upravnog odbora Miran Sušac, Daniel Grbić i Ante Bakalić.

- Hajduk je već od osnutka 1911. imao članove koji su uvijek bili uz svoj klub, u dobru i zlu. Torcida je tu uvijek na prvoj crti pa je tako prije gotovo 20 godina godina ustala kako bi obranila ideju Hajduka kao kluba svojih navijača i zato je privilegija danas biti ovdje i nastaviti putem naših prethodnika. Na svima nama je da nastavimo davati sve za našeg Hajduka i siguran sam da uspjeh neće izostati jer to dugujemo svima koji su živjeli ovu ideju prije nas, svima nama koji je živimo sada kao i svima onima koji će je nastaviti živjeti nakon nas. Kao i naši prethodnici, našu ulogu ćemo obavljati savjesno, transparentno i beskompromisno po interese Hajduka, na ponos i slavu Hajdukova imena, u ime novoizabranog Upravnog odbora članovima i navijačima obratio se novi predsjednik Našeg Hajduka Dino Marković.

Osim teme izbora posebno važna je bila i odluka o podizanju cijene članarine na 20 eura, čime će se u sljedećoj godini Hajduku omogućiti značajno veći priljev novca od članarina.

- Nakon detaljne analize članstva i nakon razgovora s klubom, odlučili smo podignuti iznos članarine na 20 eura, a za maloljetne i članove iznad 65 godina članarina će iznositi 10 eura. Najvažniji faktor pri donošenju ove odluke bila je motivacija da se Hajduku osiguraju dodatna sredstva koja može odmah koristiti, pojasnio je odluku Luka Domikulić, tajnik Našeg Hajduka koji je ovu dužnost obnašao posljednje četiri godine.

Knjiga "Naš Hajduk - borba navijača za klub" podsjetnik je na događaje u zadnjih 15 godina
Poznata su imena svih osam kandidata za novi NO Hajduka
Poznata su imena svih osam kandidata za novi NO Hajduka

Kao i na svakoj skupštini voditelji Odjela za članstvo i projekta Za sva vrimena osvrnuli su se na sjajne rezultate u proteklom periodu i najavili 2023. godinu. Članstvo je u 2022. godini doseglo, do sada nezamislive brojke, a trenutno Hajduk ima više od 90 000 članova.

- Cijela ova godina je protekla u znaku rušenju rekorda i navijači su iskazali pripadnost Hajduku kao nikada do sada što najbolje pokazuje brojka od 90 000 članova. Na nama je da takav uspjeh ponovimo i sljedeće godine, ali vjerujemo da je i 100.000 dohvatljivo, najavio je ambiciozne ciljeve voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Rekord se oborio i u projektu Za sva vrimena u kojem su navijači u 2022. godini donirali gotovo 6 milijuna kuna.

- Nikad bolja godina je za nama, hvala svima koji sudjeluju u projektu i koji podržavaju Hajduk kao klub svojih članova. U sljedećoj godini možemo napraviti i korak više te vjerujemo da će brojni navijači prepoznati vrijednosti otkupa dionica i svoje ime zauvijek vezati uz Hajduk u parku Za sva vrimena, kazao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram