Obavijesti

Sport

Komentari 72

Naši pobjednici stigli su doma: Sandra dočekana uz tamburaše

Naši pobjednici stigli su doma: Sandra dočekana uz tamburaše
18

POVRATAK DOMA Zlatna Sandra i zlatni dečki Fantela i Marenić sletjeli su na Pleso oko 17 i 30. Zahvalili su se svima na velikoj podršci tijekom Igara, a poslije dočeka slijede velike proslave

VIDEO

Naši osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Riju sletjeli su na zagrebački Pleso. Zagreb dočekuje zlatnu Sandru Perković, a Zadrani spremaju feštu za sjajne jedriličarske asove Šimu Fantelu i Igora Marenića. Naše sjajne sportaše dočekala je Janica Kostelić ovim riječima:

- U ime ministarstva i u svoje ime, čestitam na rezultatima, ne samo onima koji su osvojili medalje, nego i onima koji su sudjelovali na igrama. Morate znati da ste privilegirani što se bavite time što volite i u čemu uživate. Želim da budete zdravi i što više ustrajete u svojim ciljevima.

Potom se medijima obratila naša zlatna Sandra Perković:

- Prvo želim sve pozdraviti sve vas koji ste došli ovdje, želim čestitati našim dečkima. Želim zahvaliti svom treneru Elvisu Elkasoviću koji me pratio u ove četiri godine gdje smo obranili dva zlata. Zahvaljujem i gradu Zagrebu na čelu s Milanom Bandićem koji je uvijek bio uz nas sportaše. Drago mi je da sam digla Hrvatsku u nebesa i da ste svi ponosni.

Naša reporterka Maja Furjan javila se iz Sandrinog doma gdje je započela velika fešta sjajnog uspjeha naše fantastične atletičarke.

VIDEO:

>>> 19:20 Doček u Sandrinom domu upravo je započeo. Uslijedio je veliki pljesak fenomenalnoj dvostrukoj olimpijskoj pobjednici.

- Hvala svima na prekrasnom dočeku, bili smo ovdje prije četiri godine kad sam se vratila iz Londona. Opet sam ovdje s istim zlatom i nadam se da sam vas napravila ponosnima. Vi ste moja velika snaga! - rekla je Sandra za početak, pa krenula u zagrljaj svojoj podršci uz pjesmu.

Marenić: Hvala vam i ajmo se sad veseliti!

Poslije Sandre, riječ su na dobili hrvatski jedriličarski asovi Šime Fantela i Igor Marenić:

- Hvala svima na ovakvom velikom prijemu, sretni smo i ponosni što smo ovdje i što nosimo boje Hrvatske na najvećem natjecanju. Igor i ja s mnogim ljudima iza nas, dugo smo ovo radili i čekali. Bilo je uspona i padova, ovime smo zatvorili cijelu priču. Morat ćemo dobro odmoriti i maknuti se od svega te guštati u pobjedi - započeo je Šime.

- Drago mi je što smo u društvu s Janicom i Sandrom, sreli smo se na Copacabani s Janicom prije nastupa i to nam je puno značilo. Puno si nam pomogla, hvala ti! - otkrio je Fantela pa završio:

- Regata je bila normalna kao i svaka druga, znamo što smo napravili i znamo da smo na vrhuncu i da smo ove Igre dočekali spremni. Hvala još jednom na svemu, nas čekaju proslave u Cresu i Zadru.

Igor Marenić bio je kratak, ali jasan:

- Hvala što ste došli i što ste nas pratili. Ja vodim ove naše društvene stranice, nemamo stručnjaka koji to prati i na nevjerojatan način ste nas pratili, iznenađen sam količinom pozitivom energije. To nas je dizalo kroz cijelu olimpijsku regatu. Hvala vam i ajmo se sad veseliti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...