Obavijesti

Sport

Komentari 10

Nastavak crnog niza: Ciboni i 24. poraz zaredom u Europi

Nastavak crnog niza: Ciboni i 24. poraz zaredom u Europi
4

Košarkaši Cibone nisu uspjeli zaustaviti crni niz u europskim natjecanjima te su do 24. poraza zaredom došli izgubivši od Le Mansa u Draženovu domu 76-78

VIDEO

Niz me ne opterećuje. Nova je momčad, nove ambicije, ali volio bih proći skupinu jer nam to donosi još više utakmica, koje ovoj momčadi trebaju za napredak, rekao je trener Cibone Neven Spahija uoči početka natjecanja u Eurokupu.

No ako se po jutru dan poznaje, 'vukovima' se ne piše dobro jer su u srijedu navečer ostvarili 24. poraz zaredom u europskim natjecanjima. Crni niz u Draženovu domu produljio je francuski Le Mans, koji je u 1. kolu Eurokupa svladao Cibonu 76-78.

- Ne bih rekao da smo nesretno izgubili. Trebali smo igrati puno pametnije od prve minute, bilo je previše propusta da se dobije momčad poput Le Mansa - rekao je trener Spahija.

Gosti su većim dijelom utakmice držali prednost (na poluvremenu je bilo 33-44), a Spahijina mlada momčad u posljednjoj četvrtini se probudila te je mogla izjednačiti pa čak i povesti. Zadnje napade 20 sekundi prije kraja, Šarić i Žižić promašili su 'zicere' za produžetak, a dvije i pol sekunde prije kraja Strawberry je presjekao loptu, dodao Blassingameu, koji je promašio tricu za pobjedu.

- Na kraju sam vidio fenomenalnu reakciju naših igrača, ali ne treba mi reakcija od sedam minuta već svih 40 - zaključio je trener 'vukova'.

Najefikasniji Cibosi bili su Janning s 19, Strawberry s 15 i Šarić s 11 koševa, a kod pobjednika Wood s 22 koša. Cibona u 2. kolu gostuje kod češkog Nymburka 23. listopada.

Tinejdžeri idu po prekid crnog niza od 23 europska poraza

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju
Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!