Obavijesti

Sport

Komentari 157

Nastavlja se suradnja Dinama i lokosa: Stigao Iyayi Atiemwen

Nastavlja se suradnja Dinama i lokosa: Stigao Iyayi Atiemwen
1

U sezonu su ušli bez igrača posuđenih iz Dinama te je Goran Tomić imao respektabilnu momčad. No, ulaskom u novu, 2020. godinu, na Kajzericu su stigla tri igrača s Maksimira, a zadnji je Iyayi Belive Atiemwen (24)

VIDEO

U zimskom je prijelaznom roku na posudbu iz Dinama u Lokomotivu otišao stoper Marko Lešković (28), zatim su 'modri' kupili Frana Karačića (23), ali su ga ostavili u Lokosima do kraja sezone, nešto ranije im se pridružio Sadegh Moharrami (23) koji je opet vraćen na Maksimir, a sad se momčadi s Kajzerice pridružilo i prošlogodišnje pojačanje Dinama, Iyayi Belive Atiemwen (24).

Pokretanje videa...

01:06
Zagreb: GNK Dinamo i NK Lokomotiva u 19. kolu Prve HNL

- Svaki je igrač dobro došao u našu svlačionicu, a Atiemwen je neprijeporno kvalitetan. To je igrač koji može biti još kako iskoristiv na nekoliko pozicija, na oba krila, iza napadača, ali i u veznom redu. Imat ćemo više opcija u napadačkom dijelu igre i sigurno će nam biti pojačanje - rekao je trener Goran Tomić o novom pojačanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nigerijski krilni napadač za mjesto će se boriti s još jednim koji bi, prema Sportskim novostima, trebao prijeći iz Dinama u Lokomotivu ove godine. Riječ je o Lirimu Kastratiju (21) koji je u 20 ligaških nastupa ove sezone zabio osam golova i podijelio četiri asistencije. Prošle sezone su u Lokomotivi bili Neven Đurasek (21) koji je ove sezone posuđen Varaždinu, Jan Lecjaks (30) kojeg je Dinamo zatim prodao u ciparsku Omoniu te Bojan Knežević (23) koji je trenutno na posudbi u slovenskoj Olimpiji.

Dočekali smo Godoya: Matías u Zagrebu, od danas novi 'modri'
Dočekali smo Godoya: Matías u Zagrebu, od danas novi 'modri'

Tako se nastavlja saga s posudbama na relaciji Maksimir - Kajzerica, a valja spomenuti kako je i novi Dinamov Argentinac Matias Godoy (18) prošao liječničke preglede te će se do daljnjega pridružiti drugoj momčadi. A tko zna, možda završi i na posudbi u nekom od hrvatskih prvoligaša, recimo Lokomotivi.

Pokretanje videa...

00:48
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener