Sport

Komentari 35

Navijač Hajduka obećao mi je: 'Prestat ću pušiti i upisati faks ako potpišeš'. Držim ga za riječ

Navijač Hajduka obećao mi je: 'Prestat ću pušiti i upisati faks ako potpišeš'. Držim ga za riječ

Vi ste mi dali dodatni motiv da dođem u Hajduk, rekao je novi veznjak 'bilih' u poruci na društvenim mrežama, a pravo nastupa imat će već u četvrtak u Konferencijskoj ligi na Poljudu

Dan nakon potpisa za Hajduk Filip Krovinović (25) obratio se pratiteljima na društvenim mrežama i dobio brojne pohvale u komentarima.

"Uf, uf... Puno emocija trenutno prolazi kroz mene. Evo da vam budem iskren, stvarno ne znam odakle bi krenuo... Ali ajmo ovako:

Možda sam trenutno jedna od najsretnijih osoba na svijetu jer sam postao igrač kluba iznimne tradicije kao što je Hajduk i dio ove lijepe priče. Odluka je bila obostrana - velika želja Hajduka i moja osobna. Tu sam kako bih dao sve od sebe i tako će biti!", napisao je Krovinović.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Nadam se da ću svojim iskustvom i radom pomoći svojoj ekipi, a garantiram vam da ću svaku utakmicu davati 100 posto jer je meni to užitak. Takav sam igrač, tako odgojen i tome se veselim. :)", dodao je u objavi.

"I za kraj možda i najbitnija poruka ide vama, dragi navijači Hajduka. Neizmjerno sam vam zahvalan na svim porukama koje ste mi poslali u zadnjih nekoliko tjedana. Niste ni svjesni koliko mi to znači! Čitam ih i dan danas, i čitat ću ih i dalje, jer vi ste ti zbog čega se igra nogomet i mazi lopta na terenu."

Spominjao je simpatične poruke navijača koje je dobivao, jer očito je da su ga navijači u Splitu jako željeli u bijelom dresu, a sad je otkrio i sadržaj jedne od njih.

"Moram priznati da je bilo jako smiješnih poruka u kojima ste me nasmijali (navijač koji mi je obećao “prestat ću pušiti i upisati fakultet” ako potpišem- držim te za riječ😉), stoga samo nastavite jer jedno je sigurno - vi ste mi također dali jedan veliki dodatni motiv za doći u Hajduk. :) Trebat ćete nam kroz cijelu sezonu i ne kaže se bezveze da ste 12. igrač na terenu!!!", zaključio je novi veznjak "bilih".

U komentarima na Instagramu javili su se Lovre Kalinić, koji će mu očito biti cimer, Alen Halilović, Karlo Bartolec, Tino-Sven Sušić, Kieran Gibbs, pjevačica Žanamari...

Filip će imati priliku debitirati već u četvrtak u utakmici drugog pretkola Konferencijske lige protiv kazahstanskog Tobola na Poljudu (21 sat). Hajduk je stigao napraviti izmjenu i ima pravo nastupa.

Najčitaniji članci