Obavijesti

Sport

Komentari 29

Navijač 'modrih' zna što valja: Mamiću, dovedi ove 'luđake'!

Navijač 'modrih' zna što valja: Mamiću, dovedi ove 'luđake'!
1

MAIL NAVIJAČA Zoki, znam da su Mutu i El Hadji Diouf 'ludi', ali bilo bi super vidjeti ih u Dinamu, napisao je u mailu strastveni navijač sportskom direktoru Dinama

VIDEO

Svatko od nas nogometnih fanatika ima svoju omiljenu momčad. Pa onda u glavi ili na piću s prijateljima, kao da je pravi sportski direktor, kombinira i slaže tko bi u njoj bio i koga bi kupio. Tako je nedavno vatreni navijač “modrih” u e-mailu poslao svoju listu želja Zoranu Mamiću.

- Zorane, mislim da je idealno vrijeme da se Dinamo pojača nekim velikim imenima. Malo sam razmišljao i zaključio da biste trebali dovesti tri igrača - napisao je navijač sportskom direktoru Dinama i u nastavku dodao:

Ponekad nam pošalju mail s prijedlozima koga da dovedemo u Dinamo, Zoran Mamić, sportski direktor 

- Adrian Mutu, El Hadji Diouf i Amerikanac Beasley, to su pravi igrači za vas. Znam da su ‘ludi’, pogotovo Mutu i Diouf, ali oni bi bili prava pojačanja. Razmislite o ovome.

Zoran se samo nasmijao na taj prijedlog.

- Nije ovo prvi put, ponekad dobijemo pismo ili mail sa željama navijača koga bi htjeli vidjeti u Dinamovu dresu - kaže Mamić.

Adrian Mutu, koji je prva želja spomenutog navijača, sad je u Ceseni. Rumunj ima već 33 godine i igrao je za Juventus, Chelsea, Inter, Parmu, Fiorentinu... U karijeri je imao mnogo “bisera”. Dok je igrao za Chelsea 2004., pao je na testu za droge. Uzimao je kokain, pa ga je londonski klub zbog toga ubrzo otpustio.

Mutu i Diouf bili bi prava pojačanja za vas. Molim vas, razmislite o ovome, navijač je Zoranu poslao mail

El Hadji Diouf sve je oduševio na SP-u u Japanu i Koreji prije deset godina. Briljirao je sa Senegalom, a nakon toga je igrao za Liverpool, Bolton, Glasgow Rangerse. Sad je u Doncasteru, u drugoj engleskoj ligi. Dioufa su kaznili zbog pljuvanja navijača Celtica i igrača Sunderlanda, a prije šest godina završio je u zatvoru zbog napada na suprugu. 

Dinamo je “zavrnuo pipu”, smanjio je ugovore igračima, pa će ovom navijaču želja teško biti ispunjenja. Možda je tako i bolje jer tko bi.

Zvone Boban Mutua smatrao najboljim

Rumunj je najatraktivniji igrač u Serie A. Nadmašio je i sjajne Zolu i Roberta Baggia u Italiji, nahvalio je prije nekoliko godina Zvonimir Boban Adriana Mutua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve