Obavijesti

Sport

Komentari 45

Navijači LASK-a poludjeli: Zašto ste Grgića pustili u Hajduk?

Navijači LASK-a poludjeli: Zašto ste Grgića pustili u Hajduk?

Ako je suditi po stotinjak komentara na objavi LASKA o Grgićevom odlasku, Hajduk je dobio pravog borca i karakternog igrača kojeg su austrijski navijači obožavali.

VIDEO

"Sve najbolje Lukas! Na žalost, pravi borac odlazi iz našeg LASK-a. Šteta, zašto smo se ovako predali i pustili ga" samo je jedan od stotina sličnih komentara na službenoj stranici LASK-a iz Linza, koji su nezadovoljni navijači ostavili nakon objave da Lukas Grgić prelazi u Hajduk.

Lukas Grgić uglavnom je nepoznato ime za hrvatske ljubitelje nogometa, tek rijetki se mogu pohvaliti da su znali za njega prije nego li je potpisao ugovor s Hajdukom, no ako je suditi prema komentarima razočaranih navijača LASK-a na društvenim mrežama, Hajduk je doveo jako dobrog igrača.

Pokretanje videa...

Lukas Grgić u Hajduku 00:32
Hajduk doveo prvo pojačanje: Potpisao defenzivac Lukas Grgić
Hajduk doveo prvo pojačanje: Potpisao defenzivac Lukas Grgić

Od stotinjak komentara koji su ostavljeni ispod posta o Grgićevom odlasku na službenoj stranici LASK-a na društvenoj mreži, niti jedan nije bio negativan!? Svi redom žale zbog njegovog odlaska i kritiziraju vodstvo kluba zbog toga što su ga olako pustili.

Poruke Lukasu Grgicu
'Grgić je borac, pravi ratnik na terenu i može pomoći Hajduku'
'Grgić je borac, pravi ratnik na terenu i može pomoći Hajduku'

"Sramota je da ste pustili najvećeg borca i vođu ove momčadi", " Molim vas napišite da ovo nije istina, da ne odlazi igrač koji se uvijek borio do zadnjeg sučevog zvižduka", "Apsolutno je besmisleno pustiti takvog igrača za 100.000 eura", "Ako ne dovedete adekvatnu zamjenu ispadamo, imat ćemo najljepši stadion u drugoligaškoj konkurenciji", "Jako, jako loš poslovni potez LASK-a"... samo je dio poruka koje su ostavljali nezadovoljni navijači crno bijelih iz Linza.

Poruke Lukasu Grgicu

Vrlo brzo nakon objave informacije da je Grgić potpisao za Hajduk, na istoj stranici osvanule i poruke navijača Hajduka, koji su Grgiću zaželjeli dobrodošlicu u Split. "Uživat češ u nedoživljenoj atmosferi pred 35.000 navijača s južnjačkim temperamentom", napisao je jedan od navijača Hajduka, a definitivno je najoriginalniji komentar ostavio izvjesni Robert Neulinger napisavši: "Ništa, na ljeto ću na Poljud"

Poruke Lukasu Grgicu

Da je Hajduk u Grgiću dobio neustrašivog borca u veznom redu tvrdi i njegov suigrač  Marko Raguž:

- O Lukiju mogu reći samo da je veliki borac, da je pravi ratnik na terenu koji može jako puno pomoći Hajduku.

A koliko i samom igraču znači dolazak u Hajduk, najbolje pokazuje prva njegova izjava po potpisu za 'bile'.

- Kad si dijete imaš taj jedan klub koji obožavaš i koji pratiš. To je za mene uvijek bio Hajduk, ispunila mi se želja da potpišem ugovor s Hajdukom, jedva čekam da istrčim na teren, krenem s radom i upoznam svoje suigrače. Imam već dosta iskustva, ali sada sam doživio posebne emocije. Osam sati smo sinoć putovali iz Austrije, bio sam umoran po dolasku, ali opet nisam spavao cijelu noć jer nisam mogao vjerovati da potpisujem za Hajduk - istaknuo je 26-godišnji vezni igrač nakon potpisa ugovor s Hajdukom.

Poruke Lukasu Grgicu
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića