Obavijesti

Sport

Komentari 0

Navijači ljuti na Chelsea jer su propustili Modrića

Navijači ljuti na Chelsea jer su propustili Modrića
1

Portal blizak navijačima Chelseaja objavio je da bi čelnici Chelseaja trebali ubaciti u višu brzinu ako žele Luku jer Newcastle vrlo blizu dogovora

VIDEO

Kako je moguće da je Avram Grant dopustio da mu Newcastle uzme Luku Modrića pred nosom, piše u naslovu autor teksta na jednom internetskom portalu bliskom navijačima Chelseaja.
U tekstu se novinar dalje pita da ne zna tko stvarno dogovara transfere na Stamford Bridgeu, da li je to sportski direktor Arnesen, menadžer Grant, Roman Abramovič ili izvršni direktor Peter Kenyon. No trebali bi ubaciti u višu brzinu jer je Newcastle vrlo blizu dogovora s Lukom Modrićem.
- Mnogi su vidjeli Modrića kao moguću zamjenu za Franka Lamparda, koji sve više i više razmišlja o napuštanju "Bluesa" na ljeto. Ako Lampard ode, a Luka ne dođe, morat ćemo se se brinuti za kreativnost u veznom redu sljedeće sezone. Već imamo 1058 defenzivnih veznih u knjizi pojačanja, a glasine govore da bi mogao doći i Gareth Barry. Tad bi se taj broj popeo na 1059, slikovito piše autor i zaključuje:
- Puno bi bolja bila opcija da dođe Luka Modrić.
No otočki mediji su se raspisali o sastanku izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića s Dennisom Wiseom u luksuznom hotelu Malmaison u Newcastleu gdje su raspravljali o Modrićevom transferu na St. James Park. Navodno je Necastle ponudio 18 milijuna eura. Britanski tabloid The Sun poziva se na izvore bliske Modriću i tvrdi kako je Luki već rečeno da je transfer gotovo dogovoren. Dodali su i kako je Modrić želio u Španjolsku, no Niko Kranjčar uvjerio ga je da odabere Englesku. Novinari Daily Telegrapha naveli su kako je Zdravko Mamić neformalno potvrdio prelazak u Newcastle i da je Luka već proslavio miljunski transfer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...