Obavijesti

Sport

Komentari 3

Navijači poručuju: Hoćemo da Petrić i Ruud igraju zajedno

Navijači poručuju: Hoćemo da Petrić i Ruud igraju zajedno
1

Navijači Hamburga žele gledati dvojicu najboljih napadača zajedno na terenu, no unatoč porazima, trener Armin Veh forsira igru sa samo jednim napadačem...

VIDEO

Ma nije to moja pozicija. Ne snalazim se osobito dobro u veznom redu. To je valjda svima jasno, požalio se hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić. 

Trener Hamburga Armin Veh uporno ga gura prema sredini terena, no statistika i rezultati jasno pokazuju da je Mladen ipak u pravu. Igrajući u napadu, zabija puno više golova, a znatno bolje igra i Ruud van Nistelrooy. Napadački tandem “Van Petrić” odigrao je zajedno 836 minuta za Hamburg zabivši pritom 12 golova. S Petrićem u veznom redu i Ruudom usamljenim u napadu hamburška momčad zasad je zabila samo jedan gol.

Navijači se slažu s Petrićem, a Vehu zbog taktike prigovaraju još od prošle sezone.

- Mladena i Ruuda hoćemo gledati kako zajedno igraju i zabijaju u napadu. To je najbolji HSV. Armine, mijenjaj sustav igre! - poručili su treneru nezadovoljni navijači.

Kao mnogo trenera posljednjih mjeseci, Veh pokušava kopirati Mourinhovu taktiku s jednom špicom. Igrajući na taj način, Inter je postao europski prvak. No za razliku od Josea Mourinha, njemački strateg na raspolaganju nema igrače za takvu igru. Hamburg je trenutačno sedmi u njemačkoj Bundesligi, a novu sezonu počeo je kao jedan od glavnih kandidata za titulu prvaka države.

- Bolje bi mu bilo igru prilagoditi igračima kojima raspolaže jer nastavi li ovako, mogao bi ostati bez posla - izjavio je bivši njemački reprezentativac Günther Netzer.

Uz Petrića u napadu i Ruud je puno bolji

1) Ljevak Petrić i dešnjak Van Nistelrooy odlično se dopunjuju. Različit su tip napadača, te ne smetaju jedan drugom na travnjaku.

2) Moderne obrane naviknute su na protivnike koji igraju s jednim napadačem. No dva napadača teži su izazov za većinu momčadi.

3) Dodavanje Petrić - Van Nistelrooy i gol! Hrvatski napadač odlično asistira, a pritom najviše profitira upravo Ruud van Nistelrooy.

Napadačka taktika HSV-a

Petrić u napadu

Minuta zajedno - 836, golova V. Nistelrooy - 5, golova Petrić - 7, golova “Van Petrić” - 12

Petrić u vezi

Minuta zajedno - 188, golova V. Nistelrooy - 1, golova Petrić - 0, golova “Van Petrić” - 1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom