Sport

Komentari 12

Navijači PSG-a pismom mole Carla Ancelottija na ostanak

Navijači PSG-a pismom mole Carla Ancelottija na ostanak

Navijači pariškog nogometnog kluba PSG-a objavili su na službenoj internetskoj stranici pismo kojim mole aktualnog trenera Carla Ancelottija da ostane u klubu...

Talijanskog se trenera u posljednje vrijeme često povezuje s preuzimanjem Real Madrida, koji će, kako je i sam najavio nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka, napustiti karizmatični Portugalac Jose Mourinho. Kako bi pokušali to spriječiti, navijači su na svojoj stranici napisali:

"Ove ste sezone, zahvaljujući pomoći sponzora Qatar Sports Investmentsa, uspjeli sagraditi kompetitivnu europsku momčad, koja je uspjela preplašiti i veliku Barcelonu. Gospodine Ancelotti, ne možemo zaboraviti da smo zahvaljujući vama konačno na pragu osvajanja naslova prvaka Francuske koji čekamo punih 19 godina. PSG ima najbolju obranu u ligi i slavio je u mnogim utakmicama bez da je primio ijedan pogodak. Svjesni smo da vam je prioritet sagraditi najbolju obranu u Europi, koja bi se oduprla najboljim momčadima."

"Iako su vas mnogi kritizirali u početku, sada će jako požaliti ukoliko odete. Znamo da uprava kluba nije uvijek vukla dobre poteze, uključujući onaj kada vam je postavila ultimatum, no vi ste uvijek na kraju izlazili kao pobjednik."

"Uvjereni smo da bi iduća sezona mogla biti povijesna za PSG, no za to ste nam potrebni vi, koji već godinu i po dana slažete ovu momčadi i gradite kvalitetne temelje. Molimo vas da nastavite i dogodine svoju avanturu s PSG-om", stoji u pismu PSG-ovih navijača.

Najčitaniji članci