Obavijesti

Sport

Komentari 17

Navijači u panici: Nude ulaznice na crno i do 300 posto skuplje

Navijači u panici: Nude ulaznice na crno i do 300 posto skuplje

Preprodavači ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. na 'crnom tržištu' zadovoljno trljaju ruke. Ulaznice s najboljim pogledom protiv Engleske mogle su se kupiti za 185, a sada za čak 400 eura

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ovo će biti šesti nastup na Europskim prvenstvima od osamostaljenja. Nakon što je Euro odgođen sa prošle na ovu godinu zbog pojave korona virusa mnogi su bili skeptični da navijači svejedno neće moći s tribina bodriti svoju domovinu.

Pokretanje videa ...

"Nogomet se igra za navijače" pa je popustila i Uefa te odobrila određen postotak od ukupnog kapaciteta stadiona pa će tako i Hrvati moći uživo gledati 'vatrene' na Wembleyu (protiv Engleske 13. lipnja) i Hampden Parku (protiv Češke 18. te Škotske 22. lipnja).

Kako na Wembley i Hampden?
Kako na Wembley i Hampden?

Cijena ulaznica u redovnoj prodaji? Prva kategorija 185 eura, druga 125 te treća 50.

No, nešto se može naći i na 'crnom tržištu'. Cijena? Ako želite s najboljim pogledom (1. kategorija) bodriti Hrvatsku na otvaranju protiv Engleske za to će te morati izdvojiti čak 3000 kuna (400 eura) jednom korisniku na Njuškalu, odnosno više od duplo više nego za ulaznice kupljene preko Uefe i njezinih suradnika. Na Wembley će biti pušteno ukupno 22, 500 navijača.

Euro 2020 Preview Package

Za gledanje utakmice s Češkom na Hampden Parku, također s najbolje pozicije, morat ćete izdvojiti 200 eura (1500 kuna), dok ćete za ulaznice druge kategorije za utakmicu protiv Škotske platiti čak 320 eura, odnosno skoro tri puta više nego u redovnoj prodaji (125 eura). Na škotskom Hampden Parku utakmicama će prisustvovati 12,000 navijača.

FILE PHOTO: General view of the Stadium ahead of the match

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA