Sport

Komentari 140

Navijačima Osijeka prekipjelo: 'Bjelica, ako želiš dobro, odlazi'

Navijačima Osijeka prekipjelo: 'Bjelica, ako želiš dobro, odlazi'

Za Osijek aktivno navijam 46 godina. Nenad Bjelica kao trener je moje najveće razočarenje zbog kojeg ne idem na stadion već godinu dana, jedan je od komentara dok ni ostali nemaju riječi hvale

Nenad Bjelica je puhao, divljao, mlatio rukama, a kada je sudac odsvirao kraj pognuo je glavu i pogledom usmjerenim u tlo otišao iz Gradskog vrta. Zvižduci su se prolomili Osijekovim domom i to s punim razlogom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osijek je izgubio od Kizilžara u vlastitom dvorištu i hrvatskom nogometu priuštio... Pa vjerojatno najteži poraz u Europi ikada. Kazahstanska momčad je pokazala htijenje, žar, muda, ako baš hoćete, i zasluženo prošla u 3. pretkolo Konferencijske lige.

'Bijelo-plavi' su podbacili. Da u 90 minuta stvoriš maltene jednu izgledniju šansu protiv momčadi koja se bori za ostanak u domaćem prvenstvu ukazuje na velike probleme.

Osijek  izgubio protiv Kyzylzhara i završio svoju europsku avanturu

Pa nije ni čudo što su navijači Osijeka, premda još užarene glave, osuli paljbu po društvenim mrežama. Točnije, na objavi službene stranice Osijeka na Facebooku.

Donosimo neke od njih.

Osijek  izgubio protiv Kyzylzhara i završio svoju europsku avanturu

- Smijalo se Hajduku što je izgubio od Tobola, ovo miijun puta gore, dno dna! Bjelica odlaziiiii!!

- Bjelica ako želiš klubu sve najbolje, daj ostavku!

- Više se živjelo za klub prije 10, 15 godina kad su igrali domaći dečki kojima je bila čast biti tamo. Lovrića se dočekalo kao Messija, dečko se nije sastavio dvije tekme otkad je došao. O plaćama igrača bolje ni ne pričat. Došlo vrijeme da se uzima lova u Osijeku i da ih boli ona stvar za klub i navijače.

- Nije li vas bar malo sramota da se oglasite uopće ?!?!?!

- Kažu Bjelica najbolji trener lige? Možda po kmečanju, nema Olma, Majera i ekipe nema ni Bjelice.

- Rugali smo se Hajduku, Tobol je za ove izmislio nogomet.

- Bjelica odlazi i kupite Tomića koji igra otvoreni i napadački nogomet!!!

- Ma nek je Bjelica vrhunski trener, stručni stožer fantastičan. Žao mi je navijača i svih koji troše vrijeme na ovu sprdnju. Žao mi je i Ivušića koji se ispričava u ime ovih baletana na terenu...

- 46 godina aktivno navijam za Osijek. Nenad Bjelica kao trener je moje najveće razočarenje zbog kojeg ne idem na stadion već godinu dana. Ako ima bar malo obraza dat će ostavku.