Obavijesti

Sport

Komentari 0

NBA: Miami izgubio 26. put u zadnjih 27 utakmica

NBA: Miami izgubio 26. put u zadnjih 27 utakmica
2

LA Lakersi su dobili sedmu, San Antonio Spursi petu zaredom, a Miami Heat uporno tone sve dublje. Nije uspio dobiti ni Philadelphiju

VIDEO

Miami Heat dugo je bio u utakmici, dvije i pol minute prije kraja produžetka vodio je pet razlike, ali Sixersi su zabili posljednjih 10 poena na utakmici i slavili na Floridi 101-96 i izbjegli bruku poraza od najgore momčadi lige. Najzaslužniji za pobjedu Philadelphije bili su Andre Iguodala i Andre Miller sa po 24 poena, dok je Gordan Giriček opet uživao u utakmici s mjesta uz sami parket. Prvacima iz 2006. to je 11. poraz u nizu i 26. u zadnjih 27 utakmica. Dwyane Wade zabio je 33 poena za Heat, ali Shawn Marion, koji je nedavno stigao u zamjenu za Shaqa, stavio je tek četiri.
Za razliku od Giričeka, čovjek koji ga je zamijenio u Utah Jazzu igra jako dobro, a i čini svoju momčad boljom. Kyle Korver ubacio je 13 poena, od čeha šest s linije slobodnih bacanja u zadnjih 20 sekundi, te pomogao Jazzerima da pobijede Atlantu 100-94. To je 14. uzastopna pobjeda Utaha na svom parketu, a nakon "tradea" Giriček-Korver izgubila je samo četiri utakmice.
U derbiju Zapada San Antonio je svladao New Orleans 98-89 zahvaljujući još jednoj nadahnutoj partiji Manua Ginobilija, koji je uz 30 poena podijelio i 12 asistencija, što mu je rekord karijere. Tim Duncan dodao je 25, a Hornetse je predvodio Chris Paul s 27 poena.
Gradski derbi u Los Angelesu pripao je Lakersima, koji su slavili 113-95 i ubilježili sedmu uzastopnu pobjedu. Pau Gasol ubacio je 23 poena, Lamar Odom 20, a Kobe Bryant i Saša Vujačič po 17, dok su najefikasniji kod Clippersa bili Maggette s 23 i Thomas s 20 poena.
Igrač večeri svakako je bio Michael Redd, koji je Denveru utrpao 42 poena i odveo Milwaukee do pobjede 115-109. Andrew Bogut također je bio izvrstan za Buckse. Postigao je 12 poena, ali i sakupio 20 skokova.

Rezultati:

Washington - Charlotte 110-95
New Jersey - Indiana 102-91
Miami - Philadelphia 96-101 (OT)
San Antonio - New Orleans 98-89
Milwaukee - Denver 115-109
Utah - Atlanta 100-94
LA Clippers - LA Lakers 95-113

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome