Obavijesti

Sport

Komentari 0

NBA: Ne testirajte igrače bez simptoma, to nije primjereno

NBA: Ne testirajte igrače bez simptoma, to nije primjereno
3

U sadašnjoj zdravstvenoj situaciji nije primjereno provoditi kontinuirano testiranje na korona virus svih igrača i zaposlenika, javilo je vodstvo NBA lige svim klubovima. Amerika nema dovoljno testova

VIDEO

Pripremajući se za moguće skorašnje otvaranje trening centara s intencijom nastavka prekinute sezone, vodstvo NBA lige je klubovima poslao naputak u kojem se savjetuje da igrači i zaposlenici koji ne pokazuju simptome infekcije novim korona virusom ne budu testirani, objavio je američki ESPN.

POGLEDAJTE VIDEO: KLAPA U NBA

Pokretanje videa...

01:21

U naputku stoji da "u sadašnjoj javnoj zdravstvenoj situaciji nije primjereno provoditi kontinuirano testiranje na korona virus svih igrača i zaposlenika".

Momčadima je predloženo da se prije pristupanja testiranju "posavjetuju sa infektologom, vode računa o individualnim okolnostima pacijenta i slijede upute o testiranju na nacionalnoj razini te od lokalnih vlasti na području na kojem momčad djeluje".

Neke su NBA momčadi već bile kritizirane u početku krize kad su uspjele organizirati testiranje za sve igrače i klupske zaposlenike u trenutku kad je na američkom tržištu postojao nedostatak raspoloživih testova za pacijente koji su imali simptome bolesti COVID-19.

Procjenjuje se da će NBA liga za potrebe dovršetka sezone, ako to uopće bude moguće, trebati oko 15.000 testova.

NBA: Los Angeles Clippers at Washington Wizards

Neki NBA klubovi će uskoro, ne prije 8. svibnja, moći otvoriti svoje dvorane za trening, ali će igračima biti dopušteno treniranje u vrlo limitiranim uvjetima.

U dvorani će istovremeno moći biti samo četvorica igrača i bit će im dopušteni samo individualni treninzi. To se odnosi samo na klubove koji imaju sjedište u onim dijelovima SAD-a u kojima su na snazi ublažene mjere zaštite od širenja koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

01:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju