Obavijesti

Sport

Komentari 122

"Ne brinite, na Euru ćemo biti na nivou koji se od nas traži"

"Ne brinite, na Euru ćemo biti na nivou koji se od nas traži"
9

Pokazali smo ono što smo pričali. Kad god nismo u crvenom, ne možemo se nositi s reprezentacijom kao što je Švedska. Slično je bilo protiv Nizozemske, kaže Bilić

VIDEO

Nakon prospavane noći izbornik hrvatske nogometne reprezentacije obratio se novinarima i dao svoj osvrt nakon neugodnog poraza u prijateljskoj utakmici sa Švedskom 3-1.

No, prvu riječ imao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji je potpisao ugovor reprezentacije s Generali osiguranjem.

- Poslije kiše dolazi sunce, a mi današnji dan počinjemo suncem. Teško je danas naći poslovnih partnera - kratko je pričao Srebrić i dao riječ izborniku.

Današnji dan počinjemo suncem, poslije svake kiše dolazi sunce, pjesnički je bio raspoložen Srebrić

- Pokazali smo ono što smo pričali. Kad god nismo u 'crvenom', ne možemo se nositi s reprezentacijom kao što je Švedska. Slično nam je bilo prije četiri godine u Splitu, ali na Euru ćemo biti drugačiji. Ima puno poveznica s tom utakmicom u Splitu kad smo izgubili od Nizozemske 3-0. Tada smo imali puno obaveza, jako kratko okupljanje, a nekim igračima nije počelo prvenstvo kao onima koji su igrali u Rusiji. Sad nas čeka promatranje kandidata pa tri tjedna priprema, a to nam je dovoljno. Ne sumnjam da ćemo u lipnju biti na nivou koji se traži, bit ćemo konkurentni svim mogućim reprezentacijama.

Izbornik je prokomentirao stanje u svom Hajduku kojemu prijeti stečaj.

- Nije mjesto ni vrijeme. Mislim, vrijeme je, ali nismo dovoljno upoznati s time. To bi bilo grozno za Hajduk, preveliki je klub, preveliko ime u regiji, znaju ga u Europi. Kad dogori, ljudi uvijek nađu sredstva. Ne mogu zamisliti da Hajduk ode u stečaj - rekao je Bilić, a priključio mu se i pomoćnik Aljoša Asanović.

- Slažem se, Hajduk je preveliki klub, sigurno neće u stečaj.

Bilić se osvrnuo na samu utakmicu i Ibrahimovića.

Razlika je što su Šveđani imali svjetsku klasu u Ibrahimoviću koji je još bio i raspoložen, kaže Bilić

- Teško je u dva dana dovesti momčad u pravo stanje, koliko god apostrofirali značaj prijateljske utakmice. Do trećeg gola je bila ravnopravna utakmica. Razlika je što su oni imali svjetsku klasu koji je još bio i nadahnut. Ibrahimović je igrao sjajno, u četiri akcije je prepolovio našu obranu. Mi nismo imali takvog pojedinca, ali i kolektiv koji bi na to odgovorio. Podsjetilo nas je to kakvi trebamo biti da bi bili dobri, a takvi ćemo i biti

O pogreškama Stipe Pletikose...

- Stipe nije bio na nivou, ušao je u utakmicu s greškom i palo mu je samopouzdanje. Prvenstvo mu nije počelo, a bio je samo na pripremama. Prvi je golman, imamo maksimalno povjerenje u njega. Milijun posto sam uvjeren da će biti vrhunski na Euru.

O Modriću...

- Nije bio dobar, ne na nivou kojeg očekujemo od najboljeg igrača. Mogu reći da je protiv Turske bio odličan, pa bi vi rekli kakav je bio protiv Grčke? Onda bi ja rekao Izrael, pa bi vi mogli reći Tottenham, pa bi ja rekao Arsenal... Luka je imao prehladu i virozu to je utjecalo na njegovu igru

O katastrofalnoj posjeti...

- Žao nam je što je bilo manje ljudi. Naš plasman i angažman trebao bi ishoditi da stadion bude pun. Ne želim trošiti energiju i razmišljati zašto nije bilo puno ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti