Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Ne dam da mi Pavljučenko destabilizira momčad...'

'Ne dam da mi Pavljučenko destabilizira momčad...'
1

Nakon što se ruski napadač Tottenhama Roman Pavljučenko potužio da se Harry Redknapp ruga s njime, iskusni menadžer brzo mu je odgovorio

VIDEO

Roman Pavljučenko, koji je na White Hart Lane stigao u ljetu 2008. godine iz moskovskog Sprtaka uz odštetu od gotovo 14 milijuna funti, revoltiran je jer ove sezone nije upisao još niti jedan nastup od prve minute u Premiershipu. Tek je četiri puta ulazio s klupe. Od kraja listopada uopće nije igrao. Pavljučenko se ruskim novinarima potužio da mu je Redknapp uoči dvoboja Carling Cupa protiv Manchester Uniteda obečao mjesto u prvoj momčadi, samo da bi dan kasnije sjedio na klupi svih 90 minuta.
- Nikada nisam Pavljučenku rekao da će igrati u određenoj utakmici ili utakmicama. Uostalom, tada mi je sam rekao da u glavi nije spreman za igranje. Ja sam mu odgovorio: ''Ako nisi spreman, nisi'', i to je to. Međutim, ako ima nekakav problem, trebao je doći do mene i razgovarati o tome sa mnom. U klubu je trenutno odlična situacija, igramo odlično, četvrti smo na ljestvici, nikada ovdje nije bilo bolje. I zato neću dopustiti da mi jedan igrač destabilizira momčad! - oštar je Redknapp.
Taj ''jedan igrač'' je, naravno, nesretni i nezadovoljni ruski napadač koji ne skriva da želi napustiti White Hart Lane u siječanjskom prijelaznom roku. No, u toj priči postoji ''mali'' problem. Tottenmham je za njega moskovskom Spartaku u ljeto 2008. godine platio gotovo 14 milijuna funti za odštetu. Redknapp je spreman pustiti svog ruskog napadača jedino ako neki klub ponudi taj ili barem približno isti iznos, jer ne želi biti na gubitku.
- Ako se javi neki klub i pošalje ponudu koja odgovara Pavljučenkovoj vrijednosti, možemo razgovarati. U protivnom, nema šanse za njegov odlazak, pa nisam lud da ga poklonim nekome – kaže Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...