Sport

Komentari 41

Ne žele Sterlinga i Rashforda: Navijači Engleske izabrali prvih 11 za otvaranje protiv Hrvatske

Ne žele Sterlinga i Rashforda: Navijači Engleske izabrali prvih 11 za otvaranje protiv Hrvatske

Rezultati su vrlo zanimljivi, iz prve postave ispalo je nekoliko velikih imena, piše BBC nakon velike ankete u kojoj je sudjelovalo čak 275.000 engleskih navijača

Uoči prve utakmice na Europskom prvenstvu koju 'vatreni' igraju protiv Engleske na Wembleyju u Londonu, po engleskim medijima raspravlja se kojih 11 bi Gareth Southgate trebao staviti u prvu postavu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gareth Southgate

Prema velikoj anketi BBC-a u kojoj je sudjelovalo 275.000 navijača, njih 67,43 posto želi da engleski izbornik utakmicu protiv Hrvatske otvori u formaciji 4-3-3. 

- Rezultati su vrlo zanimljivi, iz prve postave ispalo je nekoliko velikih imena -  zaključak je tekstu uglednog medija.

Engleski navijači su u izboru prvog golmana prednost dali Deanu Hendersonu ispred Jordana Pickforda i to za 0.5 posto glasova. 

Iako Southgate još uvijek nije odlučio kojih 11 će igrati protiv 'vatrenih', Kyle Walker, Harry Maguire, John Stones i Luke Shaw, četvorka je koja bi po prema izboru navijača trebala biti u obrani engleske reprezentacije. 

Na sredini terena bili bi Phil Foden, Declan Rice i Mason Mouth dok bi Harry Kane očekivano bio u napadu. Kapetan engleske reprezentacije dobio je najviše glasova, a za lijevo krilo odabrali su Jacka Grealisha za kojeg su bili podijeljeni treba li igrati na sredini terena ili u napadu. 

Iznenađujuće je da se Raheem Sterling nije našao u prvih 11, a od 26 igrača s popisa engleskog izbornika samo ih je osam prikupilo manje glasova od igrača Manchester Cityja.

Prema pisanjima Mirrora, legendarni Roy Keane je u razgovoru s Micahom Richardsom Rashforda i Sterlinga opisao kao dvojac "koji je spreman eksplodirati i koji se definitivno sviđa Garethu Southgateu."

Najčitaniji članci