Obavijesti

Sport

Komentari 41

Nedodirljiva! Sandra pokorila i Rim, Blanka preskočila 195 cm

Nedodirljiva! Sandra pokorila i Rim, Blanka preskočila 195 cm
3

Sandra Perković slavila je na mitingu Dijamantne lige u Rimu hicem od 68,25 što je gotovo četiri metra više nego drugoplasirana Kubanka. Blanka Vlašić bila je treća...

VIDEO

Prvo je dominirala u Dohi na otvaranju sezone, potom je osvojila New York, a sad je bila glavna i u Rimu. Hrvatska atletičarka Sandra Perković slavila je na mitingu Dijamantne lige u Rimu. 

Hitac od 68,25 metara bio je i više nego dovoljan za prvo mjesto.

Drugoplasirana Kubanka Yarelys Barrios bacila je disk gotovo četiri metra lošije od naše atletičarke (64,41). Na trećem mjestu bila je Litavka Zinaida Sendriute koja je bacila disk na 62,85 metara. 

Sandra je vodeća u ukupnom poretku Dijamantne lige s 12 bodova. Nitko joj nije ni blizu. Drugoplasirana Litavka Sendruite ima samo tri boda. Sandra je još jedanput pokazala da joj trenutno nema ravne. 

Prošle je godine hrvatska atletičarka osvojila Dijamantnu ligu sa šest pobjeda i jednim drugim mjestom te je ukupno zaradila 106.000 dolara.

Blanka treća s rezultatom sezone

Nakon 21 mjeseca vratila se na pobjedničke staze i slavila na mitingu Dijamantne lige u New Yorku skokom preko 1.94 metra. No u Rimu su se priključile Školina i Čičerova. 

Blanka je preskočila 195 centimetra, njezin rezultat sezone, što joj je bilo dovoljno za treće mjesto. Školina i Čičerova imale su identičan rezultat. Preskočile su 198 uz isti omjer. Morale su u pripetavanje. No i tamo su nastavile s istim rezultatima pa su na kraju podijelile prvo mjesto.

Gatlin pobijedio Bolta!

Usain Bolt bio je naravno favorit na 100 metara. Ali sve je šokirao Justin Gatlin. Amerikanac je bio prvi s vremenom 9,94. Bolt nije mogao doći k sebi nakon utrke. A zanimljivo je bilo gledati medijski tretman Bolta i Gatlina. Drugoplasiranog Jamajčanina pratilo je 15-ak fotoreportera, dok je Gatlin trčkao i slavio u pratnji dvojice. 

Ana Šimić izgubila opremu i nije nastupila

U skoku u vis trebali smo imati dvije predstavnice, no mlada Ana Šimić nije nastupila. Kako piše HRT, netko joj je zabunom uzeo torbu s opremom i Ana je odustala od nastupa.

Dijamantna liga, Rim (disk):

1. Sandra Perković (Hrv) 68,25m

2. Yarelis Barrios (Kub) 64,41m

3. Zinaida Sendriute (Lit) 62,85m

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao