Obavijesti

Sport

Komentari 578

Prezimljavanje je već utopija: Dinamo izgubio na Maksimiru

Prezimljavanje je već utopija: Dinamo izgubio na Maksimiru
7

Ukrajinski Černomorec pobijedio je Dinamo na Maksimiru s 2-1, iako su 'modri' od 43. minute vodili golom Fernandeza. Za 14 dana slijedi gostovanje kod Ludogoreca

VIDEO

Dvije godine zaredom Dinamo je igrao Ligu prvaka, ove sezone je izostala i mnogi su gledali dobro u lošem, pozitivnu stranu. A to je da će 'modri' biti konkurentniji u drugom po jačini klupskom natjecanju - Europskoj ligi. Ako je suditi po 1. kolu, onda to i nije točno, Černomorec je pobijedio 2-1 na Maksimiru

Bila je ovo treća bitna utakmica Dinama ove sezone i treće razočaranje, nakon poraza od Austrije Beč i Hajduka, šokirali su ih i Ukrajinci, trenutno trećeplasirana momčad tamošnjeg prvenstva. Čini se kako je prezimljavanje u Europi, već 44 godine nedosanjani san, postao utopija nakon samo 90 minuta.

A nije loše počelo. U slabom 1. poluvremenu iskoristili su prvu pravu šansu! Pinto je ukrao loptu, Fernandes zabio na veselje 12.500 navijača na tribinama.

No u nastavku je izašao neki novi protivnik, pomaknuli su linije za 10-15 metara prema naprijed, napali i potpuno se uvukla nervoza. Prvo su gosti pogodili prečku, a onda tri minute zabili dva gola. Po istom receptu, nabačaj i skok sa šest metara kraj nemoćnih stopera. U 62. je pogodio Antonov, a u 65. Dja Djedje.

Do kraja susreta je Fernandez imao sjajnu šansu, ali je golman to obranio. Dinamovci su potpuno fizički 'pali' i nije bilo više snage za konkretnost, a nedostajao je i Soudani.

Bila je ovo deveta utakmica Dinama protiv ukrajinskih momčadi, ponovno se pokazalo da im ne 'leže', nikada ih svladali.

Branko Ivanković krenuo je s dva poraza u 3. mandatu na maksimirskoj klupi, još jedan ne bi dobro 'sjeo' Zdravku Mamiću.

Za dva tjedna slijedi gostovanje u Bugarskoj kod Ludogoreca.

"Pokazali smo da možemo sa svima igrati, nismo bili slabiji"

Ludogorec šokirao PSV

PSV je bio nešto bolji u 1. poluvremenu, a pogled na 90 minuta sugerira izjednačenu utakmicu. Ipak, Ludogorec se doma vraća s tri boda! Bezjak je zabio u 60., a Misidjan u 74. minuti za 2-0!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 578
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu