Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Nema Bobana pa mi nitko ne govori što se događa u Milanu'

'Nema Bobana pa mi nitko ne govori što se događa u Milanu'
1

Suigrači su me počeli 'osjećati' u igri i nakon tih prvih nekoliko mjeseci prilagodbe sve je sjelo na svoje mjesto. Bilo je asistencija, taj jedan pogodak, zbilja sam se osjećao odlično, kaže Halilović...

VIDEO

Bio je najveći hrvatski talent, Barcelona ga je kupila od Dinama za pet milijuna eura kada je imao samo 18 godina i trebao je biti nova hrvatska zvijezda. Ali zvjezdice mu se nisu poklopile. 

Pokretanje videa...

Alen Halilović pjeva Halida 00:15

Alen Halilović (23) je danas član Milana, ali od ljeta je na posudbi u nizozemskom Heerenveenu. Nije se naigrao u talijanskom velikanu pa su ga poslali u bivši klub Danijela Pranjića da oživi karijeru, no i dalje nije sve tako bajno. U Eredivisie je skupio 495 minuta u 17 nastupa, ali većinu utakmica je ulazio s klupe. Uz to je zabio i tri gola.

Europa League - Group Stage - Group F - AC Milan v F91 Dudelange

Iako je daleko od prave forme i o onoga što se očekivalo od njega, Halilović i dalje vjeruje u sebe.

- Suigrači su me počeli 'osjećati' u igri i nakon tih prvih nekoliko mjeseci prilagodbe sve je sjelo na svoje mjesto. Bilo je asistencija, taj jedan pogodak, zbilja sam se osjećao odlično. Vjerovao sam da tako mogu završiti i cijelu sezonu, ali onda je stigao ovakav rasplet - rekao je Halilović za Tportal.

- Trenutno sam u Zagrebu s obitelji i čekam informacije iz kluba. Ne znam kad i hoćemo li uopće ponovno trenirati zajedno. Znam samo da neću ostajati u Heerenveenu duže od onoga što mi je posudbom određeno, a to je do ljeta.

I dalje ne zna što će biti s njegovom karijerom. Stigao je u Milan 2018. godine, ali nije se baš naigrao. Rossoneri su ga slali posudbe, prvo u Standard pa sad u Heerenveen. Posudba u Nizozemskom mu završava na ljeto, ali i dalje nije dobio nikakav poziv iz Milana.

- U ovom trenutku nemam apsolutno nikakvu informaciju, jer vjerojatno ni oni ne znaju što će biti, niti kada će uopće početi s treninzima za završetak ove sezone. Čekam da mi se jave i ponude nekakvo rješenje. Prema onome kako sada stvari stoje, odnosno prema ugovoru koji imam, vjerujem da ću odraditi pripreme s njima. Nažalost, sada više u klubu nemam Zvonimira Bobana, pa mi je onda i teže dolaziti do informacija. Ova situacija s koronavirusom unijela je totalnu zbrku - rekao je Halilović. 

Zvonimir Boban je prije dva mjeseca otišao s mjesta sportskog direktora zbog nesuglasica s Ivanom Gazidisem.

Akenu ugovor s Milanom mu istječe 2021. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani