Obavijesti

Sport

Komentari 32

Nema Gvardiola, ali nema niti plakanja. Stiže Brozović, Vatreni su 100% spremni za Ligu nacija

Nema Gvardiola, ali nema niti plakanja. Stiže Brozović, Vatreni su 100% spremni za Ligu nacija

Andrej Kramarić će dan nakon finala/utakmice za 3. mjesto proslaviti svoj 32. rođendan i bilo bi baš sjajno da u ponoć s nedjelje na ponedjeljak uđe sa - zlatnom medaljom osvajača Lige nacija

VIDEO

S pretposljednjeg treninga 'vatrenih' u Rijeci prije polaska na final four Lige nacija u Nizozemskoj najbolja je novost da - nema novosti.

Nitko nije ozlijeđen, nitko nije rovit, nitko nije radio odvojeno ni po posebnom programu. Svi 100% spremni i u punom pogonu!

Ponedjeljak je, dakle, dan polaska za Rotterdam pa je i hodogram drukčiji nego tijekom ovih tjedan dana koliko su Dalićevi dečki živjeli u Hiltonu na Costabelli i trenirali na stadionu HNK Rijeka na Rujevici.

Trenirat će se ujutro u 11 sati, a u 17:00 je let za Nizozemsku i to sa jednim silno vrijednim putnikom više. 'Vatrenima' će se u riječkoj zračnoj luci priključiti - Marcelo Brozović.

Champions League Final - Manchester City v Inter Milan

Bio je i kapetan i najbolji igrač Intera u subotnjem finalu Lige prvaka, ali u mitski 'kockasti' dres na žalost neće doći sa statusom europskog prvaka. To, naravno, ni za 0.1% neće umanjiti motiv Epic Broza da trofej uzme s - Hrvatskom.

Od finala Lige prvaka do srijede u 20.45 kada 'vatreni' na rotterdamskom De Kuipu igraju prvo polufinale završnog turnira Lige nacije proći će posve dovoljno vremena da Brozović, ako tako odluči izbornik Zlatko Dalić, zauzme svoje mjesto u startnih 11 uz Modrića i Kovačića (od veznjaka u kadru su još Pašalić, Majer, Vlašić i Ivanušec).

Nedjelja je reprezentativcima i stručnom stožeru počela odlaskom na misu u Svetišu Majke Božje Trsatske, a prije večernjeg treninga pred kamere su sjeli Josip Šutalo i Dion Drena Beljo.

Rijeka: Dion Drena Beljo i Josip Šutalo na konferenciji za medije hrvatske nogometne reprezentacije

Izostanak Joška Gvardiola sugerira stoperski par Šutalo-Erlić. Bez Gavrdiola smo sigurno slabiji, ali sa Erlićem i Šutalom u srcu obrane Hrvatska je na pleća složila i Dansku i 'galske pijetlove' s Mbappeom i ostalim francuskim vanzemaljcima.

'Nema Gvardiola, nema Livaje, ali nema ni plakanja', kako su rekli i Beljo i Šutalo. Hrvatska sigurno ima dovoljno unutrašnjih rezervi i širinu kadra da se obračuna najprije sa Nizozemskom, a onda i Španjolskom ili Italijom, tkogod bude bolji u drugom polufinalnom paru.

Rijeka: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening

Na De Kuipu će nas u srijedu bodriti 15-ak tisuća hrvatskih navijača, a Uefa je na svojim stranicama (https://www.uefa.com/uefanationsleague/event-guide/) objavila vodič i upute za navijače vezano uz obje lokacije na kojima će se igrati (Rotterdam i Enschede), navijačke zone, znamenitosti, sigurnosna upozorenja...

Andrej Kramarić će dan nakon finala/utakmice za 3. mjesto proslaviti svoj 32. rođendan i bilo bi baš sjajno da u ponoć s nedjelje na ponedjeljak uđe sa - zlatnom medaljom osvajača Lige nacija!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...
BOJKOT?

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...

Plus+ Čak 17 igrača nije konkuriralo za Istru zbog ozljeda, ali tko je ozlijeđen, a tko "ozlijeđen" i samo želi spojiti bolovanje s odmorom, veliko je pitanje. Koje je otvorila poruka Torcide u Puli...
Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...