Obavijesti

Sport

Komentari 166

Nema Livaje i Kalinića, Vuković i Sahiti nisu putovali u Koprivnicu a navijači mogu kupiti ulaznice!

Nema Livaje i Kalinića, Vuković i Sahiti nisu putovali u Koprivnicu a navijači mogu kupiti ulaznice!
1

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas ne može računati na četvoricu važnih igrača pa je lako moguće da će danas popodne u Koprivnici posegnuti i za nekim novim rješenjima...

VIDEO

Hajduk je na put u Koprivnicu krenuo bez Josipa Vukovića i Emira Sahitija. Vuković je ozlijedio koljeno i izašao je iz igre u drugom poluvremenu derbija s Dinamom, dok je Sahiti bio virozan i nije ni trebao igrati derbi, ali je bez obzira na temperaturu nastupio. Sada izostaju obojica pa će Dambrauskas morati pronaći rješenja iz za njih, kao i za izostanke kartoniranih Marka Livaje i Nikole Kalinića.

Pokretanje videa...

Hajduk - Dinamo 1-0 02:22
Za svaku utakmicu u Koprivnici novi trener. Valdas je već osmi?!
Za svaku utakmicu u Koprivnici novi trener. Valdas je već osmi?!

Manjak igrača u napadu i veznom redu mogao bi nagnati trenera Hajduka da posegne i za nekim rješenjima koja do sada nismo imali prilike gledati. Recimo, jedna od opcije je da na mjesto zadnjeg veznog igrača uz Marka Fossatija postavi Nikolu Katića, dok bi manjak igrača u napadu mogao popuniti pomalo zaboravljeni Aleksander Kačaniklić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo kako bilo Dambrauskas danas mora pobijediti, a tri nova boda podigla bi Hajduk na drugo mjesto prvenstvene ljestvice i minimalan zaostatak za Dinamom, koji svoj susret u Velikoj Gorici igra nakon što završi Hajdukov ogled u Koprivnici.  

 - Poraz ili remi nama je isto, i tko god sutra nastupi mora igrati na pobjedu kako bi svi skupa nastavili sanjati. I ja i igrači to znamo. Pritisak je na nama, ali u ovih 90 minuta samo je jedan cilj, a to je pobjeda. Sve što smo napravili protiv Dinama bilo je nevjerojatno. Mnogi pišu o taktici i formaciji u kojoj smo nastupili, ali to uopće nije važno, u ovakvoj utakmici je jedino važno ono što igrači imaju u srcima, u mislima, i u mišićima, i nemam dovoljno riječi da ih nahvalim za ono što su napravili – kazao je Dambrauskas.

Ne smijemo dijeliti utakmice na Dinamo i na sve ostale, svaka jednako vrijedi, po tri boda...
Ne smijemo dijeliti utakmice na Dinamo i na sve ostale, svaka jednako vrijedi,  po tri boda...

Zanimljivo je da je Litavac osmi trener koji vodi Hajduk u Koprivnici u zadnjih osam utakmica. Sve je počelo s Željkom Kopićem, koji je u sezoni 20017/'18 odradio gostovanje u Koprivnici, u koju se s Hajdukom vratio i u šestom kolu sljedeće sezone. A onda se zavrtio ringišpil. Nakon Kopića stigao je Oreščanin, nakon njega Burić, pa Tudor, Primorac, Tramezzani, Gustafsson, i sada Dambrauskas. Sedam utakmica, sedam trenera, Dambrauskas će biti osmi. Hajduk su u međuvremenu vodili i Hari Vukas i Zoran Vulić, ali su na klupi bili prekratko da bi i na njih došao red za gostovanje u Koprivnici.

Dobra je vijest za sve navijače Hajduka da će u Koprivnici bez ikakvih ograničenja moći kupiti ulaznice. Pojavila se informacija kako Slaven Belupo pokušava ograničiti broj gostujućih navijača, no iz kluba su nam potvrdili kako će danas od 14:00 sati biti moguće kupiti ulaznicu uz predočenje osobne iskaznice bez obzira na mjesto prebivališta. Očekuje se da će Hajduk imati veliku podršku svojih vjernih navijača na stadionu Ivan Kušek Apaš. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića