Sport

Komentari 61

Nema navijača, ha? Rakete po terenu digle policiju na noge, a društvo sve gledalo s dizalice

Nema navijača, ha? Rakete po terenu digle policiju na noge, a društvo sve gledalo s dizalice

Nije bilo zanimljivo samo na terenu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici, gdje je Dinamo pobijedio Istru 6-3 i uzeo duplu krunu, već i oko njega. Osiguranje je imalo pune ruke posla

Navijači su se ovu srijedu vratili na tribine u finalu kupa u Italiji, njih nešto više od 4000, a za Hrvatsku su zbog pandemije korona virusa još ostale službeno zatvorene pa je utakmica Dinama i Istre 1961 (6-3) u Velikoj Gorici službeno prošla bez gledatelja.

Ipak, četvorica hrabrih muškaraca snašla se pa je unajmila dizalicu sa sjeverne strane. Zaštitari tu nisu mogli ništa dok nije došla policija i zamolila ih da je spuste, ali nedugo potom digli su je i u miru gledali najefikasnije finale Kupa ikad u kojem je Dinamo pobijedio 6-3.

Pred kraj utakmice, u 76. minuti, iza istočne tribine Gradskog stadiona u Velikoj Gorici netko je ispalio pet, šest signalnih raketa. Ispaljene su s više od 100 metara udaljenosti, igrači su se morali izmicati od njih, a policija je iz kontrolne sobe ubrzo poslala ekipu da ih traže.

I onda kažu da je hrvatski nogomet dosadan... A epilog uzbudljive sezone čeka nas u subotu, kad će Gorica, Rijeka i Hajduk odlučivati o tome koja će dva kluba u Konferencijsku ligu uz Osijek, dok će se Istra s Lokomotivom i Varaždinom boriti da izbjegne posljednje mjesto i ispadanje iz lige.

Najčitaniji članci