Obavijesti

Sport

Komentari 17

Nema seksa! Testosteron preusmjerite na protivnike

Nema seksa! Testosteron preusmjerite na protivnike
5

Dečki će testosteron morati preusmjeriti na protivnike, rekao je Lino Červar, koji je odlučio da rukometaši tijekom SP-a apstiniraju od seksa

VIDEO

Tijekom priprema i Svjetskog prvenstva rukometaši će se, prema naputku izbornika Line Červara, morati suzdržati od intimnog druženja s boljim polovicama.
Červar kaže kako njegov naputak o suzdržavanju od seksa nema snagu izričite zabrane ili naredbe, no ipak ima puno veću specifičnu težinu od savjeta ili preporuke.
- Nema im druge, morat će se suzdržavati sve dok traje SP. Posjeti djevojaka i supruga u hotelu nisu dopušteni i to je pravilo s kojim su svi upoznati i koje svi moraju poštovati - potvrdio nam je Lino i otkrio kako je igračima ponudio i praktičan savjet kako prebroditi eventualnu apstinencijsku krizu. Naravno, ako do nje dođe.
- Rekao sam im da višak testosterona preusmjere na teren i na protivnike. Neka s puno više strasti i žara pristupe svakoj utakmici i sve će biti u redu. Nakon SP-a strast opet mogu podijeliti s djevojkama i suprugama - praktičan je Lino.
Reprezentativci su se u Splitu okupili 2. siječnja i odu li do finala, koje je na rasporedu 1. veljače, bit će to dugi, za mnoge i predugi mjesec.
- Vidjet ćemo što će biti, reagirat ćemo u hodu i u dogovoru s igračima - rekao je uz osmijeh izbornik Červar, ipak ostavljajući mogućnost da u kasnijoj fazi natjecanja igrači dobiju barem jedan “slobodan dan”, koji će svaki iskoristiti prema vlastitom nahođenju i potrebama.
- Kod mene ne vlada diktatura, svaki igrač može doći s argumentima i reći što misli. No zna se tko odlučuje i čija je zadnja - smije se izbornik Lino Červar.
- No znate kako je, uglavnom se oni dogovore između sebe, a njihov predstavnik, najčešće kapetan Pero Metličić, zatraži od mene razgovor. Igrači su takvi, glasni su uglavnom dok se bore za svoja prava i svoje užitke, još nikad u karijeri nisam doživio da je netko došao i rekao da mu nedostaje treninga. Volio bih i to doživjeti, barem jedanput, prije kraja trenerske karijere - zaključio je dobro raspoloženi izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar.

MOŽE NAKON UTAKMICE
Slaven Bilić na EP-u momčadi nije branio seks, a igrači su članove obitelji viđali poslije, ponekad i prije utakmica.

LIBERALNO I KOD KRANJČARA
Na SP-u u Njemačkoj supruge i djevojke igrača bile su u hotelu do momčadskog. Viđali su se svaki dan.

SUPRUGE SVAKI DAN U POSJETU
Ratko Rudić, vaterpolski izbornik, dopustio je djevojkama da posjećuju igrače i na pripremama i na EP-u.

S OBITELJIMA I NA PRIPREMAMA
Jasmin Repeša dopustio je košarkašima da na pripreme povedu i supruge i djecu kako bi se osjećali ugodnije i kako bi "pojačao" zajedništvo momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...