Sport

Komentari 372

Petković presudio, Goričani u 93. minuti pogodili stativu...

Petković presudio, Goričani u 93. minuti pogodili stativu...

Dinamo je furiozno ušao u utakmicu te odmah u prvoj minuti imao dvije briljantne šanse. Potom je dosta poluprilika bilo na obje strane, a Petković je glavom donio vodstvo u 47. minuti

Dinamo je u 26. kolu hrvatskog prvenstva svladao Goricu 1-0 na Maksimiru.

Dinamo je već u prvoj minuti imao imao dvije briljantne šanse. Prvo je Bruno Petković izbio 1 na 1 s golmanom, no Banić mu je majstorski obranio nogom, a potom je Ivanušec odbijanac poslao u stativu!

Imale su obje momčadi neke poluprilike tad sve do predaha, a onda je u 47. minuti, odmah nakon poluvremena, Ristovski majstorski ubacio u šesnaesterac, a tamo se našao Petković koji je zabio glavom.

No nije to bio najveći problem za Goricu. Nekoliko minuta kasnije dolazi do užasnog sudara Čabraje i Suka. Suk je išao pucati s ruba šesnaesterca, a Čabraja mu je uklizao i prvi stigao do lopte. Suk je tada punom snagom pucao po Čabraji, slučajno, a noga mu je od te siline udarca gadno nastradala. 

Ukazana mu je pomoć, a potom ga je odvela Hitna pomoć.

Priliku za izjednačenje u samom kraju susreta imala je Gorica. U zadnjim sekundama Matar je s 10 metara volejem pogodio - stativu...

Dinamo je sad prvi sa 60 bodova, a Gorica treća s 12 bodova manje.

Uskoro opširnije...