Sport

Komentari 89

Strava na Maksimiru: Suku je noga puknula na dva mjesta...

Strava na Maksimiru: Suku je noga puknula na dva mjesta...

Neki igrači su se držali i za glavu, odmah je bilo jasno da nešto nije dobro. Joey Suk se nije dizao, tri minute mu se ukazivala liječnička pomoć. A onda je njegov suigrač klupi dobacio: 'It's broken" (slomljena je)

Nogometaš Gorice Joey Suk (31) doživio je stravičnu ozljedu u derbiju s Dinamom... Noga mu je puknula na dva mjesta i još večeras morat će na hitnu operaciju, potvrdili su iz kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Dinama pohrlili u Fan Shop

- Joey Suk slomio je nogu na dva mjesta, pukle su obje kosti potkoljenice i već večeras bit će operiran. Stay strong, Suki! - objavila je HNK Gorica na službenom Facebook profilu.

Siniša Oreščanin bez važne karike ostao je u 50. minuti. Poslije dvoboja s bivšim suigračem Marijanom Čabrajom, Suk je ostao ležati na travnjaku.

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a

Glavni sudac Dario Kulušić dosudio je prekršaj za goste, bila je to velika prilika za Kristijana Lovrića na 20-ak metara od Dinamovog gola. No, Suk se nije dizao, igrači Gorice su brzo signalizirali liječnicima na svojoj klupi da uđu u teren.

Da, neki su se držali i za glavu, odmah je bilo jasno da nešto nije dobro. Joey Suk se nije dizao, tri minute mu se ukazivala liječnička pomoć, treneru Gorice Siniši Oreščaninu nije bilo jasno što se događa s njegovim igračem. A onda mu je s terena njegov igrač Matthew Steenvoorden dobacio:

- It's broken! (slomljena je)

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a

Joey Suk teren je napustio na nosilima Hitne pomoći, a po izlasku odmah su ga preuzeli službenici Hitne pomoći. Nadamo se da će oporavak ponajboljeg igrača Gorice biti brz i bezbolan pa da ćemo i Suka vrlo brzo opet vidjeti na travnjacima.

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a

Samo koju minutu kasnije, gostima se ozlijedio i Steenvoorden... Njegovo stanje još nije poznato, no ozljeda na sreću nije ni približno teška kao Sukova.

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a

Dinamo je u tim trenucima vodio 1-0 golom Brune Petkovića iz 47. minute na asistenciju Stefana Ristovskog. Derbi je naposljetku završio jedinim golom hrvatskog reprezentativca, koji u ponedjeljak stiže na okupljanje Vatrenih.