Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Nemam komentara. Mi smo dva sata ranije otišli na pauzu'

'Nemam komentara. Mi smo dva sata ranije otišli na pauzu'

Sve čestitke Hajduku na igri i pobjedi, mi nismo bili pravi, s pet zamjena sam probao, ali 16 mojih igrača nije odgovorilo, rekao je razočarani Čabraja

VIDEO

Lokomotiva je ove sezone rušila Rijeku i Dinamu, uzimala bodove Osijeku, ali i stvarala probleme Hajduku. U Kranjčevićevoj je u Prvoj HNL bilo 3-3 i 2-2, a u rujnu na Poljudu Splićani su teškom mukom slavili 1-0.

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide uoči derbija s Dinamom 00:34

Puni samopouzdanja 'lokosi' su stigli na Poljud, no ovaj put je to bila jednosmjerna ulica od prve minute. Hajduk ih je deklasirao. Splićani su slavili 4-0 protiv Lokomotive u 28. kolu Prve HNL te tako prekinuli niz od tri utakmice bez pobjede. Domaćini su pokazali svu raskoš svoje napadačke artiljerije. Zabijali su Kalinić, Krovinović, Melnjak i Sahiti, a bez obzira što nije zabio, maestralan je opet bio Marko Livaja.

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu

Gosti s Kajzerice imali su šansu preko Pivarića na samom početku i to je bilo to. Poslije kao da su nestali s travnjaka. Nogomet je igrala samo jedna momčad. Najbolji komentar utakmice dao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja. 

- Nemam previše komentara osim da smo otišli dva sata ranije na prvenstvenu stanku. Sve čestitke Hajduku na igri i pobjedi, mi nismo bili pravi, s pet zamjena sam probao, ali 16 mojih igrača nije odgovorilo. Ne bih nikoga kudio, ali preslabi smo bili, daleko od igrača, ne znam jesmo li uzeli tri – četiri ničije lopte... Zadnji put smo ovdje pokazali drugačiji nogomet, izgubili 1-0, danas nam je nedostajalo nekoliko važnih igrača, ali nije to opravdanje, danas jednostavno nismo bili pravi - rekao je razočarani Čabraja.  

Šibenik: HNK Šibenik protiv NK Lokomotiva u 27. kolu Prve HNL

Lokomotiva igra jako dobro ove sezone. Srušila je Dinamo i nedavno mu uzela bod te je uz to pobijedila i Rijeku. Dvaput je remizirala s Hajdukom i Osijekom, ali danas kao da se nisu pojavili na travnjaku.

Tko će biti novi prvak, pitali su novinari Čabraju. 

- Ne bih se složio da smo mi "otkidali" bodove, Osijek je recimo izjednačio u 93. minuti i "otkinuo" bodove nama, a ne mi njemu. Način na koji je danas Hajduk igrao bilo je lijepo za gledati, od protoka lopte, ideja... ali pet je bodova razlike i prvenstvo će biti po meni do zadnjega kola zanimljivo.

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu

Lokomotiva je danas dobila četiri žuta kartona, ali začudo, u sudačkoj bilježnici nije bilo Lukasa Kačavende. Ove sezone dobio je najviše kartona od igrača Lokosa. 

- Mi i inače dobivamo jako puno žutih kartona, ne znam, vjerojatno jesu kad ih suci pokazuju, ali treba njih pitati, zašto baš njemu toliko kartona pokazuju. On je agresivan, ide do kraja, ali nije po meni trebao dobivati baš toliko kartona - zaključio je Čabraja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika