Sport

Komentari 40

Nemoguća obrana Livakovića! Ovo možete gledati opet. I opet

Nemoguća obrana Livakovića! Ovo možete gledati opet. I opet

Protivnički napadač sam kao duh na pet metara, Livaković na podu od prethodne intervencije, mnogi bi "stavili kuću" da će biti gol, ali golman Dinama skače kao mačka i spašava

Da, kiksao je protiv Portugala na Poljudu, ali nitko ne može Dominiku Livakoviću osporiti da je zasluženo "jedinica" hrvatske nogometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen

A sjajnu jesen u Europskoj ligi, unatoč (jedinom) primljenom golu protiv CSKA Moskve, golman Dinama zaokružio je bravuroznom obranom u samoj završnici utakmice. Koja bi se mogla vrtjeti po špicama nogometnih emisija.

Kristijan Bistrović, raniji strijelac za Moskovljane, pucao je iz slobodnjaka s 20-ak metara, Livaković je bio na krivoj nozi no uspio se vratiti i odbiti tu loptu refleksno rukom, a Dinamova je obrana zaspala i na petercu se našao Fedor Čalov.

Lopta odskače, igrač je zahvaća iz voleja i puca vrlo jako. Svi su je na stadionu već vidjeli u golu... Osim Livija. Iako je bio na travi, efektno je skočio, podigao lijevu nogu i čudesno obranio taj šut.

Poludio je Dominik potom na svoju obranu, galamio na sve strane, nije htio dozvoliti raspad sistema nakon lijepih 3-0 u 74. minuti. Dinamo je na koncu pobijedio 3-1, a Livi još jednom potvrdio da je - prava klasa.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci