Obavijesti

Sport

Komentari 5

Nenad Bjelica opet miksa, za derbi će čuvati Arijana Ademija

Nenad Bjelica opet miksa, za derbi će čuvati Arijana Ademija
1

Dinamo u nedjelju od 15 sati gostuje kod Intera u Zaprešiću. Bit će to prilika da Bjelica na teren izvede sličnu momčad kao protiv Gorice u zadnjoj utakmici HNL-a. Arijana Ademi muči trbušni zid

VIDEO

Ljepotica! Ta riječ najbolje opisuje prvu međusobnu utakmicu Dinama i Intera ove sezone. Zaprešićani su u 15 minuta nastavka zabili tri komada prvaku, vodili su 3-2, ali su na kraju izgubili 5-3. Oni koji vole nogomet s puno golova, ne bi imali ništa protiv toga da se golijada ponovi i u nedjelju.

Prijašnjih bi godina zbog kiše koja je u subotu padala u Zagrebu i okolici utakmica Intera i Dinama u Zaprešića bila upitna. Blato, kaljuža, teški uvjeti, ali travnjak u Zaprešiću je obnovljen i igrat će se u nedjelju od 15 sati. Samir Toplak je u ovom trenutku s 48 godina najstariji trener HNL-a, ali i najdugovječniji.

Na klupi Intera sjedi od 2014. godine, a sad je napokon uspio i stabilizirati momčad ove sezone. Ima Inter dvije pobjede zaredom u HNL-u, a izborio je i polufinale Kupa. Uz malo sreće, mogao bi prvi osvajač našeg Kupa u povijesti, ponovno u finale i borbu za Rabuzinovo sunce. Ima Toplak u momčadi Komnena Andrića, koji je već zabio deset golova ove sezone. Srbin je nakon 16 odigranih kola prvi topnik lige, a ljetos je zamalo završio i u Dinamu. Nije se to dogodilo, ali Andrić će ako ovako nastavi sigurno uskoro igrati za puno veći klub od Intera. Nenad Bjelica će u Zaprešiću ponovno miksati, opet će puno mijenjati.

Protiv Gorice je na terenu bila jedna momčad, a onda protiv Slaven Belupa na terenu potpuno druga, na papiru i na terenu ona udarna. Sad će Bjelko opet mijenjati desetak igrača u odnosu na srijedu. Na teren bi trebala postava koja je igrala protiv Gorice prije tjedan dana. Dakle, Zagorac, Šitum, Lešković, Perić, Leovac, Šunjić, Gojak, Kadzior, Moro, Petković, bi mogli biti u momčadi.
Dinamo nakon utakmice protiv Intera, čeka Anderlecht u Europskoj ligi i derbi protiv Hajduka u Maksimiru. Arijan Ademi zbog kartona ne može igrati protiv Belgijaca, a ima problema s trbušnim zidom.

Zbog toga će ga Bjelica čuvati za posljednju utakmicu ovog dijela sezone. Kapetan će biti potpuno spreman za Hajduk. Bjelica na savršen način želi završiti ovu sjajnu polusezonu, želi tri pobjede u tjedan dana za Sretan Božić dinamovcima.

- Želimo potvrditi ove zadnje dobre partije. Stanje u momčadi je dobro. Nekoliko igrača neće biti na raspolaganju zbog sitnih problema, a neke ću odmoriti - rekao je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu