Obavijesti

Sport

Komentari 48

Ner€alno: Ulaznica za spektakl Reala i PSG-a po 24.000 eura!

Ner€alno: Ulaznica za spektakl Reala i PSG-a po 24.000 eura!
1

Ulaznice su rasprodane za manje od 37 minuta, a mogu se naći samo u preprodaji - za 24.080 eura, umjesto 300, koliko im je bila regularna cijena. Prvi ogled Reala i PSG-a je 14. veljače

VIDEO

Za spas sezone Real Madridu preostala je jedino utakmica s PSG-om. Trofej Lige prvaka jedini je kojeg "kraljevi" još imaju šanse osvojiti, ali na tom im putu stoji moćni PSG kojeg u prvoj utakmici osmine finala dočekuju na Valentinovo, 14. veljače.

Mnogi su tu utakmicu proglasili utakmicom sezone, utakmicom spasa, a svjesni su toga i navijači pa su karte, nakon što su puštene u prodaju, rasprodane za manje od 37 minuta!

Ludu pomamu za ulaznicama odlučili su iskoristiti preprodavači pa je cijena na crnom tržištu skočila do nevjerojatnih 24.000 eura! Istražila je to Marca koja je otkrila da na StubHubu, gdje se ulaznica kojoj je regularna cijena 300 eura, skočila - 80 puta!

Teško je vjerovati da će se netko odvažiti na ovaj podvig i potrošiti cifru s kojom može kupiti i novi automobil, posebno nakon što je Real Madrid upozorio navijače da na stadion neće moći ući oni koji budu imali preprodane ulaznice.

Na tribine će se moći s orginalnim ulaznicama na kojima je jasno istaknuta redovna cijena, a koje će biti dostupne na mobitelu i koje se neće moći printati pa bi se lako moglo dogoditi da netko plati tisuće eura, a na kraju, umjesto da uživa u potezima realovaca protiv Neymara, Mbappéa i Cavanija, ostane ispred Santiago Bernabéua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini