Sport

Komentari 11

Neuništiv: Kahlina s puknutom tetivom branio protiv Hajduka!

Neuništiv: Kahlina s puknutom tetivom branio protiv Hajduka!

Ne samo da je zaustavio niz pokušaja 'bijelih' te je bio jedan od zaslužnijih za novu pobjedu Goričana nad Hajdukom već je posljednjih 15-ak minuta utakmice branio ozlijeđen

Gorica je vodila 1-0, 2-1 i 3-2, Hajduk se dva puta vraćao, ali ne i treći put... Hrabri Goričani srušili su 'bijele' na Poljudu s velikih 4-2 u 16. kolu HNL-a i približili se drugoplasiranom Osijeku na samo četiri boda!

POGLEDAJTE VIDEO: Poljud

Bila je to treća uzastopna pobjeda Gorice protiv Hajduka te peta u zadnjih šest susreta, a junak susreta bio je Lovrić s dva gola, no pravi, neopjevani junak je ustvari bio golman Kristijan Kahlina (28).

Ne samo da je zaustavio niz pokušaja 'bijelih' te je bio jedan od zaslužnijih za novu pobjedu Goričana nad Hajdukom već je posljednjih 15-ak minuta utakmice branio ozlijeđen.

Kahlina je tijekom utakmice ozlijedio prst na ruci, a poslije susreta pretrage su pokazale da mu je puknula tetiva. Golman Gorice stisnuo je zube, odradio posao do kraja pa je njegov doprinos saznanjem nakon pobjede dodatno dobio na značaju.

Inače, Kahlina je imao na stolu ponude francuskog Dijona i Osijeka, ali odlučio je ostati u Gorici do 2024. godine. Potpisao je novi ugovor, točno 1500 dana nakon što je došao u Goricu. Prošlo kolo protiv Osijeka postavio je nestvaran rekord - branio je čak 150 utakmica u nizu u HNL-u, rekord koji će teško tko ikada skinuti.

Derbi protiv Hajduka bio mu je 151. nastup u nizu i ako ga polomljena tetiva na prstu nije mogla zaustaviti... Što onda može?

Najčitaniji članci