Sport

Komentari 253

'Ne možemo dobiti kad ovoliko primamo. Igrači si ne vjeruju...'

'Ne možemo dobiti kad ovoliko primamo. Igrači si ne vjeruju...'

Ne mogu igračima ništa reći, igrali smo dobro, dali su sve od sebe i stvorili dosta šansi, ali ne možemo stalno poklanjati. Ako ne riješimo pitanje obrane i sigurnost bit će vrlo teško.

Nakon poraza od Gorice treneru Hajduka Bori Primorcu nije ostalo ništa drugo nego ponoviti ono što je rekao nakon prošlotjednog poraza u Varaždinu.

- Mi smo im poklonili pobjedu - kazao je tužnoga glasa, kao da ni sam ne vjeruje u ono što je vidio u 90. minuta ogleda s Goricom.

- Čak bih rekao da smo igrali dobro, vratili smo se na 1-1, imali smo i par šansi do kraja prvoga dijela, pogodili vratnicu... Bio sam zadovoljan kako smo izgledali. Ali što to vrijedi kad smo im odmah na početku drugoga poluvremena dali penal iz čista mira. Dva igrača zatvaraju po lijevoj strani i nemaju nikakvog razloga napraviti penal.... Vratili smo se na 2-2 lijepim golom iz lijepe akcije, i iste minute im opet damo penal. Ne mogu igračima ništa reći, igrali smo dobro, dali su sve od sebe i stvorili dosta šansi, ali ne možemo stalno poklanjati. Ako ne riješimo pitanje obrane i sigurnost bit će vrlo teško.

- Nije mi jasno zašto, ali u momčad se uvuče strah i nesigurnost. Igrači nemaju povjerenja sami u sebe, kada primiš stalno gol, postaneš plašljiv. Pokazujemo dobru igru prema naprijed, zabili smo i dva gola, ali što nam to vrijedi, ne možeš pobijediti ako ovoliko primaš. Moramo učiniti sve da se stabiliziramo u obrani

Dambrauskas je naravno bio puno zadovoljniji:

- Velika je ovo pobjeda Gorice, sretan sam, u tri zadnje utakmice zabili smo 11 golova, što pokazuje gdje smo i gdje želimo biti. Momci daju sve od sebe, krv i znoj na treningu i utakmicama i ovo je rezultat toga pristupa. Rezultat nije realan, zabili smo četiri gola, ali opet, bili smo jako dobri, vertikalni, tražili smo pritisak na svaku loptu i to nam se isplatilo. Gurnuli smo ih daleko od gola, imali smo dobar ritam, i na koncu iskoristili naše prilike.

- Kad si u dobrom ritmu i pobjeđuješ, želiš da se prvenstvo nastavi, ali pauza je, i koristim priliku da svima zaželim puno sreće u borbi s ovom bolešću, Sretan Božić i Novu godinu, pogotovo navijačima Gorice, nadam se da smo ih obradovali u ovim teškim vremenima.