Obavijesti

Sport

Komentari 36

Neuništivi Modrić napunio 37: 'Naš je Luka kao vrhunsko vino'

Neuništivi Modrić napunio 37: 'Naš je Luka kao vrhunsko vino'

Njegove impresivne izvedbe u dresu Real Madrida i hrvatske reprezentacije osigurale su mu posljednjih godina i neke prestižne individualne nagrade, piše 'kraljevski klub'

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić danas slavi 37. rođendan, a tim mu je povodom njegov Real Madrid uputio čestitku. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

'Kraljevski klub' istaknuo je Lukina postignuća u dresu hrvatske reprezentacije i otkako je došao u Real 2012. godine. 

"Hrvat je odigrao 442 utakmice za Real Madrid s kojim je osvojio 21 trofej", podsjeća se, a onda precizira da je riječ o pet naslova u Ligi prvaka, četiri sa svjetskih klupskih prvenstava, četiri za osvajače Uefinog superkupa i Španjolskog superkupa, tri za najbolju momčad španjolskog prvenstva i jedan za osvajače Kupa kralja.

"Njegove impresivne izvedbe u dresu Real Madrida i hrvatske reprezentacije osigurale su mu posljednjih godina i neke prestižne individualne nagrade. Hrvat je osvojio Zlatnu loptu i Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša, obje 2018. godine. Modrić je odigrao glavnu ulogu u osvajanju 14. Realovog europskog naslova i jedan je od kandidata za Zlatnu loptu. U 442 utakmice za Real zabio je 33 gola", navodi se.

Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid

Jednom od najboljih veznjaka svijeta čestitku za rođendan na društvenim mrežama objavio je i Dinamo, zagrebački prvak u kojem je Modrić davne 2003. godine započeo profesionalnu karijeru. 

"Naš je Luka kao vrhunsko vino, što stariji to bolji! Dinamovom bivšem kapetanu, osvajaču zlatne lopte i najboljem igraču na svijetu želimo sretan rođendan i sve najbolje", napisali su. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Modriću su rođendan čestitali i suigrači iz reprezentacije i kluba, a na čestitku Reala reagirali su brojni obožavatelji koji su ga nazvali legendom, kraljem, maestrom, najboljim veznjakom svih vremena. 

S obzirom na to da Modrić unatoč poznim godinama ne prestaje oduševljavati svojim majstorijama na terenu, brojni mu se dive pa su iskoristili priliku i napisali da 'ne slavi' 37., već 27. ili čak 17. rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta