Obavijesti

Sport

Komentari 20

Neustrašivi Šego: Klub me želi spriječiti, ali ja idem na SP...

Neustrašivi Šego: Klub me želi spriječiti, ali ja idem na SP...
3

Na magnetnoj rezonanci su utvrdili da zglob nije u najboljem stanju, ali meni se tako ne čini. Mogu sve raditi, ne boli me, nemam problema pri doskocima i trčanju, ali ozlijedio sam dva ligamenta i propustit ću prvi krug

VIDEO

U predzadnjoj utakmici protivnički igrač je skočio s krila, moj ga je gurnuo i pao je na moju nogu. Iskrenuo sam zglob, liječnici su zaključili da tri tjedna ne mogu ništa raditi, bio sam na odmoru ta tri tjedna, a i svakako je bio kraj sezone, objasnio je kako je u utakmici protiv PSG-a došlo do njegove ozljede koja ga je zakratko udaljila od rukometa.

Pokretanje videa...

Podrška rukometaša 00:32

Iz kluba su htjeli da stanka bude i duža, čak do iza Svjetskog prvenstva, a Šego koji obožava igrati za Hrvatsku i raduje se svakom pozivu izbornika to nije mogao prihvatiti pa je išao u Montpellier na dodatne pretrage.

- Bio sam u Francuskoj, na magnetnoj rezonanci su utvrdili da zglob nije u najboljem stanju, ali meni se tako ne čini. Rekao sam da sve mogu raditi, ne boli me, nemam problema pri doskocima i trčanju, ali ozlijedio sam dva ligamenta, nije još sto posto dobro. Iz kluba nisu bili za to da ne idem na prvenstvo. Htjeli su da ostanem u klubu, ali ja nisam bio za tu opciju pa sam se s trenerom dogovorio da, po mogućnosti preskočim prvi krug, i vjerojatno ću ga i preskočiti, jer su me pod tim uvjetom i pustili na pripreme - kazao je za Radiopostaju Mir Međugorje Međugorčanin Marin Šego, a i bez njega kauboji mogu bez većih problema proći tu prvu skupinu u kojoj su Japan, Angola i Katar.

- Mogu sigurno. Tu si u Mate i Pešić koji su odlični golmani i koji to mogu odlično odraditi, a prva utakmica je tek 15. siječnja s Japanom i mislim da ću nakon toga biti spreman - kazao nam je Šego, a u drugom krugu Hrvatska se križa sa skupinom D u kojoj su Danska, Argentina, Bahrein i Kongo.

Ni tu ne bi trebalo biti problema...

- Uvijek spominjemo bit će lako, neće biti problema, ali svatko svakoga može danas pobijediti. Ako si jedan dan neraspoloženiji, ili si olako shvatio utakmicu zna se ‘dobiti po ušima’ tako da… Sigurno smo favoriti, ali poštujemo svaku reprezentaciju. Moramo biti oprezni i koncentrirani na svaku utakmicu - kazao nam je Šego, koji, kao i njegovi suigrači, sigurno zna, ali ipak smo ga podsjetili da navijači očekuju medalju.

- Slažemo se i mi s njima. Zato i jesmo tu. Svaki sportaš želi pobjede, posebno kada se igra za svoju domovinu. Zna se da svi to prate. Od rukometa se uvijek puno očekuje. U svakom slučaju, mi uvijek pucamo na vrh, to nije nikakva tajna, niti će ikad biti. Očekujemo dobru igru, dobar turnir i da ćemo cijeli hrvatski narod razveseliti nekom od medalja - kazao je Marin Šego.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LINOM ČERVAROM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje