Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Neven Spahija: Neugodno mi je biti bez angažmana

Nakon osvajanja naslova prvaka Španjolske s Tau Ceramicom, Neven Spahija je bez posla i čeka ponudu velikog europskog kluba

REUTERS
Foto: REUTERS
0 komentara

U zadnje tri godine osvojio je prvenstvo Litve s Rytasom, Izraela s Maccabijem i Španjolske s Tau Ceramicom. Unatoč osvajanju trofeja, Neven Spahija je nakon završetka sezone, zbog sukoba s predsjednikom Querejetom, ostao bez posla u Vitoriji.
- Da nisam osvojio naslov vjerojatno bih već imao klub, ali porasla mi je ambicija, pa tako i cijena, pa ću riskirati i čekati ponudu velikoga kluba. Sve sam dosad postigao upornošću i vjerujem da će mi se to isplatiti - rekao je nezaposleni Spahija, čija je realnost preuzeti manji klub ili čekati da se u nekom od većih oslobodi mjesto.
- Ne vidim se čekajući da netko izgubi posao. Malo mi je neugodno, ali i mnogi drugi veliki treneri su trenutačno bez kluba - tješi se čovjek koji je nedavno odbio klupu Cibone. No i dok je slobodan, bit će uz košarku, gledat će u Ateni sve utakmice kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre.
- Na raspolaganju sam ako treba pomoći, rado ću mu odraditi skauting. Šanse Hrvatske u Ateni? Poznavajući Repešu i igrače, optimist sam - zaključio je Spahija.

"U EUROPI JE KAO U ZATVORU"
Zoran Planinić usporedio je život u NBA-u i europskim klubovima.
- U Europi se ponekad osjećam kao u zatvoru. Treninzi dvaput na dan, sastanci... U NBA-u toga nema, samo utakmice, putovanja i slobodni dani - priznao je Zoki, koji zbog upale tetive neće biti spreman za nastup na Acropolis kupu u Ateni uoči kvalifikacija za OI

Naši partneri pišu
Message