Obavijesti

Sport

Komentari 149

Trener Fiorentine prebio igrača na klupi! Potjerali ga iz Firenze

Trener Fiorentine prebio igrača na klupi! Potjerali ga iz Firenze
1

Trener Fiorentine Delio Rossi nasrnuo je na srpskog igrača Adema Ljajića tijekom utakmice protiv Novarre. Odmah nakon utakmice predsjednik kluba dao mu je otkaz

VIDEO

Utakmicu Fiorentine i Novare u 36. kolu Serie A obilježio je nesvakidašnji incident. Trener Fiorentine Delio Rossi (51) pretukao je srpskog igrača Adema Ljajića (20) na klupi tijekom utakmice! 

Fiorentina je igrala u Firenzi protiv Navare, a gosti su poveli 2-0 nakon samo pola sata igre. Nezadovoljni trener u 32. minuti izvadio je iz igre Ljajića kojem se to nije svidjelo. Srspki je igrač zapljeskao na tu odluku, nešto prigovorio treneru i počeo je kaos.

Bio je to ozbiljan incident. Trener nije zaslužio otkaz, ali morali smo tako odlučiti, predsjednik Fiorentine

Rossi je prvo odgurnuo Ljajića, a potom navalio na njega šakama. Nekoliko puta je zamahnuo iz sve snage i udarao igrača. Jedva su podivljalog trenera obuzdali liječnik Fiorentine Paolo Manetti i suigrači koji su skočili na njega. Fiorentina je na kraju izvukla 2-2 golovima Montoliva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik Fiorentine Andrea Della Valle iz svečane lože spustio se u svlačionicu nakon utakmice i potjerao trenera Rossija.

- Bio je to ozbiljan incident i odlučili smo treneru uručiti otkaz. Rossi mi se ispričao i objasnio zašto je to učinio. On je dobar čovjek, ali morali smo napraviti ovo što smo napravili. Kaznit ću i igrača koji je uzrokovao incident. No Rossi nije smio onako reagirati - rekao je predsjednik Fiorentine.

Nije to prvi put da nekadašnji igrač Partizana Ljajić upada u nevolje. Prošle se sezone na pripremama sukobio s navijačima tijekom utakmice s niželigašem. Ljajić je navijačima pokazao srednji prst. Nije ga volio ni bivši trener Fiorentine Siniša Mihajlović koji ga je htio poslati na posudbu.

- Troši svoj dragocjeni talent igrajući PlayStation dugo u noć - rekao je tada Siniša Mihajlović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...