Sport

Komentari 149

Trener Fiorentine prebio igrača na klupi! Potjerali ga iz Firenze

Trener Fiorentine prebio igrača na klupi! Potjerali ga iz Firenze

Trener Fiorentine Delio Rossi nasrnuo je na srpskog igrača Adema Ljajića tijekom utakmice protiv Novarre. Odmah nakon utakmice predsjednik kluba dao mu je otkaz

Utakmicu Fiorentine i Novare u 36. kolu Serie A obilježio je nesvakidašnji incident. Trener Fiorentine Delio Rossi (51) pretukao je srpskog igrača Adema Ljajića (20) na klupi tijekom utakmice! 

Fiorentina je igrala u Firenzi protiv Navare, a gosti su poveli 2-0 nakon samo pola sata igre. Nezadovoljni trener u 32. minuti izvadio je iz igre Ljajića kojem se to nije svidjelo. Srspki je igrač zapljeskao na tu odluku, nešto prigovorio treneru i počeo je kaos.

Rossi je prvo odgurnuo Ljajića, a potom navalio na njega šakama. Nekoliko puta je zamahnuo iz sve snage i udarao igrača. Jedva su podivljalog trenera obuzdali liječnik Fiorentine Paolo Manetti i suigrači koji su skočili na njega. Fiorentina je na kraju izvukla 2-2 golovima Montoliva. 

Predsjednik Fiorentine Andrea Della Valle iz svečane lože spustio se u svlačionicu nakon utakmice i potjerao trenera Rossija.

- Bio je to ozbiljan incident i odlučili smo treneru uručiti otkaz. Rossi mi se ispričao i objasnio zašto je to učinio. On je dobar čovjek, ali morali smo napraviti ovo što smo napravili. Kaznit ću i igrača koji je uzrokovao incident. No Rossi nije smio onako reagirati - rekao je predsjednik Fiorentine.

Nije to prvi put da nekadašnji igrač Partizana Ljajić upada u nevolje. Prošle se sezone na pripremama sukobio s navijačima tijekom utakmice s niželigašem. Ljajić je navijačima pokazao srednji prst. Nije ga volio ni bivši trener Fiorentine Siniša Mihajlović koji ga je htio poslati na posudbu.

- Troši svoj dragocjeni talent igrajući PlayStation dugo u noć - rekao je tada Siniša Mihajlović.

Najčitaniji članci