Obavijesti

Sport

Komentari 32

Nevjerojatni letovi LaVinea na natjecanju u zakucavanjima...

Nevjerojatni letovi LaVinea na natjecanju u zakucavanjima...
9

Minnesotin novak Zach LaVine osvojio je natjecanje u zakucavanjima na All-Staru, a Steph Curry pobjednik je možda i najjačeg natjecanja u tricama u povijesti NBA lige

VIDEO

Zach LaVine oživio je natjecanje u zakucavanjima. Tek mu je 19 godina, postao je drugi najmlađi pobjednik prestižnog natjecanja na All-Staru, a nije mala stvar biti u istoj rečenici s Kobeom Bryantom , koji je pobijedio s 18 godina.

Igrač Minnesote sam se svrstao i u rečenicu s Michaelom Jordanom jer je za prvo zakucavanje večeri obukao dres velikana, ali ne iz Chicago Bullsa ili Washington Wizardsa, nego iz - Space Jama. Već u prvoj rundi dobio je maksimalnih 50 bodova.

Giannis Antetokounmpo (30) i Mason Plumlee (40) nisu ga mogli pratiti, ali Victor Oladipo (50) jest. No u drugoj rundi je LaVine opet odletio na 50 bodova, a nitko od ostalog terceta nije imao više od 39.

VIDEO

Oladipo je izborio finalnu rundu, no bilo je prilično jasno kome će pripasti pobjeda. Još dva fantastična zakucavanja značila su da je Zach LaVine preko noći postao jedan od najtraženijih pojmova na Googleu. Na poziciji beka u Timberwolvesima je bio tek treća opcija, iza Rickyja Rubija i Moa Williamsa , ali odlazak Williamsa u Hornetse otvorit će mu prostor za veću minutažu u drugom dijelu sezone.

Curry najbolji tricaš

Neizvjesnije je bilo natjecanje u tricama. James Harden, vodeći strijelac lige, zabio je 15 trica u prvom krugu, što mu je bilo dovoljno tek za posljednje mjesto. Lanjski pobjednik Marco Belinelli i najbolji šuter lige Kyle Korver pogađali su po 18 puta i ostali u donjoj polovici ljestvice. To dovoljno govori koliko je jako bilo natjecanje u tricama.

Finalnu rundu izborili su Klay Thompson s 24 trice, te Steph Curry i Kyrie Irving s po 23, a četvrti je ostao Wesley Matthews s 22 trice. U finalu su Irving i Thompson podbacili, zabili su 17 i 14, pa je Curryju bio otvoren put do pobjede.

Vođa Golden State Warriorsa potrudio se ući u povijest. S 27 od moguća 34 boda postavio je novi rekord, skinuo je i rekord finalne runde, a s 13 uzastopnih šuteva imao je drugi najduži niz u natjecanju. Craig Hodges pogodio je 19 šuteva zaredom još 1991. godine.

VIDEO

U natjecanju Shooting Stars pobijedili su Chris Bosh, Swin Cash i Dominique Wilkins, a u Skills Challengeu najsnalažljiviji je bio Patrick Beverly iz Houston Rocketsa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao