Obavijesti

Sport

Komentari 20

New York, Indiana, Oklahoma City i Memphis izborili 2. krug

New York, Indiana, Oklahoma City i Memphis izborili 2. krug
4

Na Istoku je još samo jedna nepoznanica, a to je, hoće li Miami igrati protiv Brooklyna ili Chicaga. Trenutno je u toj seriji 3-3. Majstorica se igra večeras

VIDEO

U noći s petka na subotu odigrane su četiri utakmice NBA doigravanja u kojima smo saznali četiri konferencijska polufinalista. Drugi krug izborili su New York, Indiana, Oklahoma City i Memphis.

New York je u Bostonu vodio i 26 razlike (75-49), međutim velikom serijom Celticsi su se vratili u igru i došli na samo četiri koša zaostatka (79-75). Ipak do potpunog preokreta nije došlo i New York je pobjedom 88-80 izborio drugi krug doigravanja, prvi put nakon 2000. godine.

Knickse je do pobjede predvodio Anthony s 21 košem. U drugom krugu New York će igrati protiv Indiane, koja je ukupnim rezultatom 4-2 izbacila Atlanta Hawkse. U petak su Pacersi pobijedili u Atlanti 81-73. David West i George Hill bili su najbolji kod Pacersa s 21 košem.

Na Istoku je još samo jedna nepoznanica, a to je, hoće li Miami igrati protiv Brooklyna ili Chicaga. Trenutno je u toj seriji 3-3. Majstorica se igra večeras.

Houston je dobio dvije utakmice u nizu protiv Oklahome, međutim ovog puta Durant i društvo nisu dopustili iznenađenje te su pobjedom 103-94 u Houstonu osigurali drugi krug. Ključno razdoblje za pobjedu Thundera bio je početak posljednje četvrtine u kojoj su serijom 14-4 otišli na 11 razlike i riješili pitanje pobjednika. Kevin Durant zabio je 27 koševa, imao osam skokova i šest asistencija.

Oklahoma će u drugom krugu igrati protiv Memphisa, koji je postao tek deseta momčad u NBA ligi koja je dobila seriju s 4-2 nakon što su gubili 2-0. Njima je to uspjelo protiv LA Clippersa. Na domaćem su parketu u šestom susretu pobijedili 118-105 i prošli dalje. Memphis je imao čak sedam dvoznamenkastih igrača, a najviše, po 23 koša, zabili su Randolph i Conley.

NBA doigravanje, prvi krug, šeste utakmice:

Istočna konferencija:

Boston - New York 80-88 

New York dobio seriju s 4-2

Atlanta - Indiana 73-81 

Indiana dobila seriju s 4-2

Zapadna konferencija:

Houston - Oklahoma City 94-103 

Oklahoma City dobio seriju s 4-2

Memphis - LA Clippers 118-105 

Memphis dobio seriju s 4-2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika