Obavijesti

Sport

Komentari 37

Neymar: Ako zabijem Santosu, slavit ću kao da je finale LP-a

Neymar: Ako zabijem Santosu, slavit ću kao da je finale LP-a
1

Vijesti o sastavu koji će novi trener Barce Gerardo Martino danas koristiti nema, ali nakon što su par dana u treningu, priliku bi mogli dobiti i španjolski reprezentativci

VIDEO

Pred nekoliko dana Barcelona je u Gdanjsku odigrala prijateljsku utakmicu protiv lokalnog ligaša Lechije. Završilo je rezultatom 2-2, a iako su se svi španjolski reprezentativci priključili treninzima u Poljskoj ih nije bilo na terenu. No, po prvi put u Barcinom je dresu priliku u nastavku susreta dobio Brazilac Neymar:

- Malo su protivnički igrači preoštro išli na mene, ali dobro sam, jedino će mi trebati malo vremena kako bih se priviknuo na ovakvu igru.

Najvećim minusom utakmice na sjeveru Poljske može se okarakterizirati ozljeda Cristiana Tella zbog koje će propustiti današnju prijateljsku utakmicu. On je ujedno i jedini član prve postave koji nije sudjelovao na jučerašnjem treningu kada se momčad počela spremati za Trofej Gamper i utakmicu protiv Santosa.

- Nadam se kako ću debitirati na Camp Nou protiv Santosa. Očekujem odličnu utakmicu i nadam se da ću zabiti svom bivšem klubu. Već sam razmišljao o tome kako ću proslaviti gol, a bit će to posebna proslava. Iako se radi o prijateljskoj utakmici pritisak uvijek postoji, ali pokušat ću ući čiste glave - kazao je u najavi Neymar koji je kasnije poručio da će pogodak proslaviti kao da se radi o finalu Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vijesti o sastavu koji će Gerardo Martino danas koristiti nema, ali nakon što su par dana u trenažnom procesu priliku bi mogli dobiti i španjolski reprezentativci.

Gosti su za ovu utakmicu uvježbavali igru na kontranapade, a u defenzivnom dijelu igre postavljanje ofsajd zamki. Trener Santosa Claudinei Oliveira obećao je da će njegova momčad protiv Barcelone zaigrati bez straha:

- Imaju veliki posjed lopte i uistinu igraju nogomet. Sviđa mi se taj njihov stil neovisno donosio on poraze ili pobjede. Ono što se neće dogoditi je strah od njih i nećemo se bojati napasti ih.

U odnosu na utakmicu protiv Ponte Prete, Claudinei Oliveira napravit će jednu promjenu u sastavu u kojem će zaigrati Thiago Ribeiro koji je nedavno došao iz Cagliarija što će mu biti prvi nastup od dolaska o čemu je rekao:

- Debi protiv Barcelone je jako dobar jer su jedna od najboljih momčadi u svijetu. Osvojili su sve što su mogli i želja svakog igrača je debitirati u utakmici poput ove. Imaju veliku kvalitetu i svi znaju način na koji igraju. Zbog toga moramo ostati kompaktni i osvajati prostor. S loptom u svojim nogama imamo igrače koje odlikuju brzina i tehnika s kojima možemo napraviti štetu Barceloni.

Santos je na ovu prijateljsku, koja je dio ugovora Neymarovog transfera, doputovao bez zadnjeg veznog dvojca Renéa Júniora i veterana Marcosa Assunçãoa, a gosti su najavili da će iskoristiti maksimalni broj zamjena.

Prvi je ovo međusobni susret od kraja 2011. i klupskog SP-a na kojem je Santos nastupio u osjetno jačem sastavu od onog kojeg ima ove sezone, a uvjerljivu pobjedu ostvarila je Barcelona koja je slavila s 4:0. Ove momčadi susrele su se na istom ovom Trofeju Joana Gampera i 1998. kada je u regularnom dijelu bilo 2:2 nakon čega je Barcelona bila bolja u izvođenju jedanaesteraca.

  • Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram