Obavijesti

Sport

Komentari 28

Haaland ih razbio pa se oni 'od tuge' razbili: Parižani su popili

Haaland ih razbio pa se oni 'od tuge' razbili: Parižani su popili
14

U Paris Saint-Germainu je nered proporcionalan sa količinom novca uloženom u momčad. Zvijezde su zaključile da su veće od kluba pa se tako i ponašaju, Tuchel i klub su nemoćni

VIDEO

Edinson Cavani je prije tjedan dana na Valentinovo napunio 33 godine. Napravila se fešta, pojelo se i popilo, zapjevalo i zaplesalo. To nitko normalan nikome tko slavi rođendan ne može zamjeriti? Itekako može. Ako si u PSG-u i ako te ne poprati rezultat, a klub i trener su već ludi zbog nepoštivanja pravila koja uporno, ali tužno neuspješno pokušavaju ustanoviti u klubu koji na igrače troši puste stotine milijuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:43

Frka je bila kad je Neymar svoj rođendan, 5. veljače, proslavio na 'dugometražnoj' fešti s koje su iscurile brojne snimke, a dogodila se između dviju utakmica koje je PSG morao odigrati u pet dana. Pobijeđeni su i Nantes i Lyon, ali šef Thomas Tuchel je javno negodovao:

- Ne. To ne smije biti tako. U bilo kom ozbiljnom klubu profesionalci si to ne smiju dozvoliti, a kamoli u klubu koji investira veliki novac da bi ostvario najviše moguće ciljeve koji u klupskome nogometu uopće postoje.

POGLEDAJTE GALERIJU:

14
| Foto: Instagram/Ioan Gruffudd

Već se naveliko priča kako će se Neymar "slučajno" ozlijediti kada na red dođe rođendanski party njegove sestre, a zvijezde PSG-a već su upale u novi 'dernek' smijući se od sreće životu koji si mogu priuštiti i smijući se u facu onima koji im daju plaću.

Izvješća su podijeljena, nije sigurno je li se fešta za Cavanijev rođendan dogodila prije ili poslije poraza u Dortmundu od Borussije (1-2 u prvoj utakmici osmine-finala Lige prvaka), a izgleda je u pitanju bilo zajedničko slavlje Cavanija i Icardija jer jedan je rođen 14., a drugi 19. veljače pa su suigrači spojili feštu.

Na snimkama koje su iscurile u javnost vide se veseli i razuzdani Cavani, Neymar i Keylor Navas kojima su trenerove upute ama baš totalno nebitne. Što rade u svoje slobodno vrijeme je njihova stvar i nigdje im u ugovoru ne piše da moraju biti tužni ako su izgubili ili ne smiju malo profeštati ako im se tako prohtije.

Neymar plakao sucu jer su ga tukli: Nisu mi dali da igram...
Neymar plakao sucu jer su ga tukli: Nisu mi dali da igram...

PSG-ove zvijezde ne trude se čak ni glumiti zbog javnosti, zbog navijača. Francuske novine i portali izvješćuju da je Kylian Mbappé jedini bio malo 'pod gasom', a ostali su se pošteno 'namazali' i uživali.

Sve se događa usred sezone u kojoj je PSG manje-više 100% siguran za novi francuski naslov, a naravno da može nadoknaditi i 1-2 iz Dortmunda. I... Što klub može napraviti? Do kraja sezone, zapravo, ništa. Red i disciplina, poštivanje kluba i klupskih institucija nisu uspostavljeni na vrijeme.

U međuvremenu zvijezde su zaključile da su veće od kluba pa se tako i ponašaju. U Paris Saint-Germainu je nered proporcionalan sa količinom novca uloženom u momčad.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom