Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Neymar opet u Barci? Moguće je, ali sve je u rukama trenera'

'Neymar opet u Barci? Moguće je, ali sve je u rukama trenera'
1

Ljeto prošle godine donijelo nam je možda i najveći transfer u povijesti nogometa. Neymar je napustio Barcu i otišao u PSG, ali Španjolci sada pišu kako je povratak Neymara u Barcu itekako moguć...

VIDEO

Prošle godine, početkom kolovoza odjeknula je možda i najveća bomba u povijesti nogometa. Neymar je odlučio napustiti Barcelonu i otići put Pariza u najvećem transferu ikad, vrijednom vrtoglavih 222 milijuna eura. 

Nakon njegovog dolaska u PSG, za klub iz prijestolnice Francuske počeli su nastajati brojni problemi. Brazilska zvijezda ušla je u sukob s nekolicinom novih suigrača, ali i s tadašnjim trenerom Unaijem Emeryjem

Nakon 'burnog' početka nove avanture krenule su svakakve priče da će Neymar napustiti Pariz nakon samo jedne godine provedene tamo.

Kao glavni kandidat za njegovo dovođenje isticao se Real Madrid. Predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez veliki je zaljubljenik u Brazilca i u njemu je vidio dostojnu zamjenu za Cristiana Ronalda koji je prešao u Juventus

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Katalonci tvrde da Barcelona na zimu ide po Dejana Lovrena
Katalonci tvrde da Barcelona na zimu ide po Dejana Lovrena

Međutim, Neymar je pokazivao upravo suprotno. Kad god je imao viška vremena on je odlučio odletjeti u Barcelonu i posjetiti svoje bivše suigrače, ali i dalje velike prijatelje, na treninzima. 

U nekoliko navrata je i javno izrazio koliko mu fali Barcelona te da bi možda jednog dana ponovno volio zaigrati u tom klubu. To se uglavnom činila kao nemoguća opcija, ali više ne. 

Naslovnicu Mundo Deportiva u srijedu krasi slika sjajnog Brazilca uz koju stoji naslov: 'Neymarov povratak nije nemoguć'. Španjolci su to potkrijepili činjenicom da je Brazilac nekoliko puta rekao da je spreman za povratak na Camp Nou, a to je natjeralo klupske čelnike da razmisle o mogućnosti koju su ranije odbacivali. 

- Samo u slučaju da stručno osoblje da zeleno svjetlo klupski čelnici krenut će po njega - pišu Španjolci i tako potvrđuju da je sada sve u rukama Ernestea Valverdea.

Neymar je u Barcelonu stigao na ljeto 2013. godine iz Santosa u transferu vrijednom 80 milijuna eura, a u katalonskom divu se zadržao do ljeta 2017. godine. 

U te četiri sezone sjajni Brazilac je odigrao 186 utakmica u kojima je zabio 105 golova uz 77 podijeljenih asistencija, a hoće li ponovno žariti i paliti u tandemu sa Suarezom i Messijem, ostaje nam da vidimo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu