Sport

Komentari 23

Neymar potpisao novi ugovor! Zarađivat će 30 mil. € godišnje

Neymar potpisao novi ugovor! Zarađivat će 30 mil. € godišnje

U svoti od trideset milijuna eura godišnje nije uključen bonus za osvajanje Lige prvaka. Iako je nepoznato o kolikom se iznosu radi, francuski mediji tvrde kako je iznos - nevjerojatan

Trakavica je gotova! Iako se već dugo vremena pričalo kako Neymar želi nazad u Barcelonu, Brazilac je produžio vjernost PSG-u!

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar i Maluma ratuju zbog Hrvatice

 

To je potvrdio i sam klub, a Neymar će u Parizu biti do 2025. godine!

Plaća? Basnoslovna... Neymar bi trebao imati oko 30 milijuna eura godišnje, a u toj cifri se ne nalazi mogući bonus u slučaju da Parižani napokon osvoje Ligu prvaka. Nepoznato je koliko će taj bonus iznositi, ali navodno se radi o ogromnom iznosu.

PSG uz Neymara želi zadržati i svoju drugu zvijezdu, Kyliana Mbappea čiji ugovor ističe na kraju sljedeće sezone.

Neymar je već prošlog tjedna na konferenciji rekao kako je zapravo jako sretan u klubu:

- Ugovor mi još traje, želimo napraviti najbolje za sve. Sretan sam ovdje i trenutačno mi je puno bolje nego prijašnjih sezona. Neke stvari su se popravile. Iako mnogi ne vjeruju u to, ja sam uvijek naporno radio i bio profesionalan, a ovaj klub je jako narastao i svi ga poštuju. Svi znaju da smo među nekoliko najboljih u Europi - rekao je ranije Neymar.

Ipak, to im ove sezone nije pomoglo jer su opet zapeli pred sami kraj. U polufinalu ih je s ukupno 4-1 izbacio Manchester City.

 

Najčitaniji članci