Obavijesti

Sport

Komentari 24

Neymarovo remek-djelo, Brazil već osigurao odlazak u Rusiju

Neymarovo remek-djelo, Brazil već osigurao odlazak u Rusiju
1

Brazil je prva momčad koja se kvalificirala na SP, Sanchez zabio golčinu, a Vidal promašivao, Urugvaj posrnuo i sa Suarezom, James opet zabio...

VIDEO

Neymar je opet zablistao, a Brazil je postao prva reprezentacija koja je, uz domaćina Rusiju, izborila nastup na Svjetskom prvenstvu idućega ljeta!

Brazilci su 3-0 kod kuće svladali Paragvaj, a Neymar je prvi put nakon godine dana opet nosio kapetansku traku, koje se tada odrekao tvrdeći da mu je prevelik teret.

Philippe Coutinho načeo je goste u 35. minuti nakon akcije s Paulinhom, da bi u drugom dijelu Brazil procvao. Najprije je Paulinho pogodio stativu, pa je Neymar promašio veliku šansu nakon Coutinhova proigravanja, a onda Neymar izborio penal i promašio ga (Silva mu je obranio)!

Na kraju se Barcelonina zvijezda iskupila u 64. minuti pravim remek-djelom, krasnim prodorom i golom za 2-0. Marcelo je zapečatio devetu uzastopnu pobjedu Brazila četiri minute prije kraja. Još je početkom nastavka Paulinho pogodio stativu, Neymar promašio zicer nakon Coutinhova proigravanja...

Otkako je Tite naslijedio Dungu na klupi, Brazil je bez poraza, a sedam puta nije primio gol, te na vrhu južnoameričkih kvalifikacija ima čak devet bodova više od druge Kolumbije!

Čile je pobijedio Venezuelu 3-1, a Arturo Vidal ispričavao se zbog svojih promašaja! Alexis Sanchez zabio je jedan, a Esteban Paredes dva, dok se Vidal, koji zbog suspenzije nije igrao protiv Argentine, ispromašivao u nastavku.

- Kad igrate na najvišoj razini, ne smijete toliko promašivati kao što sam ja. Ispričavam se navijačima, da sam bio u pravom izdanju, bilo bi 7-1 - kukao je Vidal.

Čile je tri gola zabio u razmaku od 22 minute, a priču je počeo sjajnim slobodnim udarcem Sanchez u petoj minuti, čime se na listi čileanskih strijelaca izjednačio na vrhu s Marcelom Salasom. I prestigao bi ga već noćas da nije promašio penal u drugom poluvremenu. 

Peru je zadržao snove o SP-u na životu nakon pobjede 2-1 nad Urugvajem. Iako se Luis Suarez vratio nakon suspenzije, Urugvajci su upisali treći uzastopni poraz.

Urugvaj je počeo golom Carlosa Sancheza u 30. minuti, ali u 34. je Paolo Guerrero izjednačio, a u 60. Edison Flores preokrenuo. Još je Urugvaj u 75. minuti ostao bez isključenog Jonathana Urretaviscaye. Godin je u samoj završnici glavom pogodio prečku.

Kolumbija je na drugom mjestu nakon pobjede 2-0 u Ekvadoru golovima Jamesa Rodrigueza u 20. i Cuadrada u 34. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom