Obavijesti

Sport

Komentari 1

Neymaru prijeti petogodišnja zatvorska kazna zbog korupcije

Neymaru prijeti petogodišnja zatvorska kazna zbog korupcije

Neymarova prava nisu prodana najboljem ponuditelju. Bilo je klubova koji su ponudili do 60 milijuna eura, rekao je DIS-ov odvjetnik Paulo Nasser na tiskovnoj konferenciji u četvrtak u Barceloni

VIDEO

Brazilskoj nogometnoj zvijezdi Neymaru prijeti pet godina zatvora zbog optužbi za prijevaru i korupciju prilikom njegovog transfera iz Santosa u Barcelonu 2013. godine.

Pokretanje videa...

Neymar 02:45

Brazilskom napadaču sljedeći će se tjedan suditi zbog optužbi za prijevaru i korupciju prilikom njegova transfera iz Santosa u Barcelonu 2013. godine.

Uz Neymara, optuženici na suđenju, koje počinje u ponedjeljak u Barceloni, su njegovi roditelji, dva kluba, bivši predsjednici Barce Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell te bivši predsjednik Santosa Odilio Rodrigues.

Slučaj proizlazi iz tužbe brazilske tvrtke DIS koja je posjedovala 40 posto prava na Neymara dok je bio u Santosu. Tvrdi se da je igračeva prodaja Barceloni bila znatno ispod njegove stvarne tržišne vrijednosti.

Champions League - Paris St Germain Training

"Neymarova prava nisu prodana najboljem ponuditelju. Bilo je klubova koji su ponudili do 60 milijuna eura," rekao je DIS-ov odvjetnik Paulo Nasser na tiskovnoj konferenciji u četvrtak u Barceloni.

Barcelona je objavila kako je transfer iznosio 57.1 milijun eura, od čega je 40 milijuna plaćeno Neymarovoj obitelji. DIS-u je pripalo 40 posto udjela od preostalih 17.1 milijun koliko je plaćeno Santosu.

DIS za sve njih traži zatvorske kazne do šest godina zatvora i novčane kazne do 195 milijuna eura. Za brazilskog majsora traži se petogodišnja zatvorska kazna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju