Obavijesti

Sport

Komentari 38

Nezasitne olimpijke: Usred OI bježale su iz soba zbog seksa

Nezasitne olimpijke: Usred OI bježale su iz soba zbog seksa

Plivačica Federica Pellegrini i njezin dečko, kolega iz reprezentacije, Fillippo Magnini imali su plan za Olimpijske igre u Londonu, apstinencija i čuvanje snage. Plan je propao kao Agrokor...

VIDEO

Olimpijskih igara ove godine u Tokiju nije bilo, pripreme velikog dijela sportaša poremećene su zbog pandemije korona virusa pa bi se, dođe li do smirivanja situacije, one trebale održati od 23. srpnja do 8. kolovoza iduće godine.

U glavnom gradu Japana očekuje se više od 11.000 sportaša iz 206 zemalja koji će se natjecati u čak 33 sporta, a izvan natjecanja, kako to obično biva, vrijeme provoditi u olimpijskom selu. Sportašima će na raspolaganju trebali biti rekordno tanki kondomi debljine svega 0,01 do 0,02 milimetra.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksi zimske olimpijke

Pokretanje videa...

02:16

U Tokiju su trebali imati svjetsku premijeru, a organizatorima Igara važno je da sportaši u selu mogu prakticirati siguran seks. Pitanje je, doduše, kako će to regulirati iduće ljeto ako se ne zauzda pandemija...

- Imale smo mnogo kondoma, moje kolegice jedva su čekale da završe natjecanje. Nitko nije razmišljao o rezultatima, i ja sam potrošila sve kondome jer sam tada bila u vezi s kolegom iz reprezentacije - rekla je paragvajska bacačica koplja Leryn Franco (38) koja je bila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012.

Posljednje Olimpijske igre u Rio de Janeiru bile su najpromiskuitetnije igre u povijesti. Organizatori su osigurali 450.000 kondoma za 10.500 sportašica i sportaša, što je 42 kondoma po čovjeku. 

- To je stvarno puno, ali nije to baš tako kako pričaju. Pa ispada da se ljudi samo seksaju u Olimpijskom selu - rekao je engleski veslač Zac Purchase (34), koji se umirovio na OI-ju u Londonu 2012. godine.

Te godine sportašice i sportaši dobili su 150.000 kondoma. Organizatori Igara u Londonu povećali su broj kondoma nakon kaosa u Pekingu četiri godine prije, kad su sportašice i sportaši imali 'samo' 100.000 kondoma.

- Vidjela sam ljude kako se seksaju vani, na travi, između zgrada... Ma posvuda - rekla je američka nogometna golmanica Hope Solo (39) o svom iskustvu s Igara u Pekingu.

Frauen-WM 2011 - Frankreich - USA

Talijanska plivačica Federica Pellegrini (32) i njezin bivši dečko, kolega iz reprezentacije, Fillippo Magnini (38) imali su plan uoči Olimpijskih igara u Londonu, a on je bio apstinencija. No upravo su plivačice i plivači u Londonu bili na glasu kao najčešći u ljubavnim noćnim akcijama.

- Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud - odgovorila je Pellegrini na prijedlog svog dečka o suzdržavanju tijekom Olimpijskih igara.

Fillippo Magnini htio se koncentrirati na Igre, no Federici su bile drugačije igre na pameti. Upravo su plivači i atletičari na glasu kao ljubavnici koji su najizdržljiviji. S obzirom na sport kojim se bave, nije ni čudno.

No nije baš sve tako kako opisuje Paragvajka s početka priče. Recimo, američke atletičarke Lauryn Williams (36) i Alysia Montaño (34) u Olimpijskom selu tijekom Igara u Londonu organizirale su čitanje poezije svaku večer. 

- Došlo je preko 15 sportaša, bilo je i dečkiju - rekla je Montano.

Dečki na čitanju poezije? Dobro...

Igrala se s kajakašem pa završila zadnja

- Treba mi soba večeras, je li problem - pitala je Brazilka Ingrid Oliveira (24) partnericu s kojom nastupa u skokovima u vodu.

Ingrid je u posjet došao brazilski kajakaš Pedro Gonçalves (27). Proveli su cijelu noć skupa, a Giovanna Pedroso (21), koja je nastupala s Ingrid, ostala je pred vratima. Njih dvije završile su zadnje u Rio de Janieru. 

Brazilska javnost bila je bijesna.

- Svatko može pogriješiti - rekla je Ingrid.

Olimpijski moto "Važno je sudjelovati" među njima je sigurno zaživio...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feed praiano MODE ON 🌺

Objavu dijeli Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porque Deus me fez assim, dona de mim ✨

Objavu dijeli Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pan American Games 🇵🇪 #Lima2019 #TimeBrasil

Objavu dijeli Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka