Obavijesti

Sport

Komentari 13

Nezaustavljive Hrvatice srušile i Crnu Goru! Ušle u četvrtfinale pa raspalile hit Dražena Zečića

Nezaustavljive Hrvatice srušile i Crnu Goru! Ušle u četvrtfinale pa raspalile hit Dražena Zečića

Ponovno je briljirala Bruna Zrnić kojoj se pridružila i Margarita Škarić. Cure su riješile najveću prepreku i prošle dalje na Europskom prvenstvu pa proslavile veliku pobjedu uz domaće hitove. Bravo, cure!

Nakon cirkusa u utakmici s Austrijom gdje su juniorke hrvatske rukometne reprezentacije morale ponoviti posljednjih 10 minuta utakmice pa na koncu slavile 24-23, uslijedila je nova pobjeda!

Ovog puta u Celju u dvorani Zlatorog pala je Crna Gora rezultatom 23-21 pa su se rukometašice plasirale u četvrtfinale Europskog prvenstva do 19 godina!

Sada će se u drugom krugu turnira formirati dvije skupine sa po četiri ekipe gdje će Hrvatice tražiti plasman u polufinale.

Bila je to utakmica u kojoj su naše rukometašice gubile i 16-11, a onda napravile čudesnu seriju 8-0 u kojoj 15 minuta nisu primile gol. Sjajna obrana i tranzicija u napad priskrbile su curama čudesan povratak nakon kojeg se Crnogorke nisu uspjele oporaviti.

Najbolje u hrvatskim redovima bile su Bruna Zrnić i Margarita Škarić, rukometašice Podravke Vegete, obje sa po pet golova iz sedam pokušaja. Lucija Cvitanović dodala je 3 kao i Ana Buljan dok se Klara Birtić zaustavila na dva gola.

Crnogorke su predvodile Anastasija Marsenić i Nada Kadović s pet golova.

A onda je uslijedilo veliko slavlje! Cure su u autobusu na povratku iz dvorane uz pjesmu proslavile prolaz u drugi krug Eura.

VIDEO: Slavlje Hrvatica

Prvo su zapjevale "Na krilima pobjede" od Indire, a onda se na repertoaru našao i Dražen Zečić!

- Shvatim u životu ništa više nemam. Samo tvoja pisma, gitaru staru. I ovu dušu punu uspomenaaaaa - orilo se autobusom "Boem u duši" dok su cure slavile veliku pobjedu.

Neka se sjajna atmosfera nastavi i dalje pa da ih povuče i do samoga kraja.

POGLEDAJTE ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: